Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Dragon

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 285 77.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 81 22.1%

  • Kullanılan toplam oy
    366
Oda bence ne yapacağını bilemiyor bu karakterle ilgili. Belki bir şeyler çizecekti sonra vazgeçti.

Gitti mekanından kaçırdı. Amaç neydi?

Sonra güya harekete geçtiler gene bişey olmadı.

Bazen serilerde mangaka çizeceği arcı erteleyebiliyor ya da fikir değiştiriyor. Bana bu tarz birşeyler var gibi geldi. Tabi bu olaylar kendisini baya kötü etkiledi.
 
One Piece kadar bol malzeme ve gizeme sahip seri yok zaten. Serinin her yerinden gizem fışkırıyor ama anlaşılan son arka saklıyor hepsini. Seri uzun da sürüyor, yaya yaya da işliyor ama çoğu merak uyandırıcı şeyi offpanel bırakıyor yine.

Misal Karasakal korsanları ile olan aksiyonu çizmemesi çok büyük ayıp bence okuyucuya. Tamam anladım gizemli bırakmak istiyorsun bu da bir anlatım tekniği, ama senin serinde gizemden bol ne var? Bir şeyleri de ver artık okuyucuya ya.
Aynen öyle. Bu konudaki ketumluğu artık korkaklık seviyesinde. Yani bu bir anlatım tarzı olmaktan çıktı. Kardeşim dövüş çizme, aksiyon verme kabiliyetin yoksa Marineford ne ayak ? Demek ki isteyince oluyor ama g*tünü yiyim ayağı yapıyorsun ??
 
Wano sonu aksiyon bitmeyecek Sabo ve Devrim ordusu hakkında önemli bilgiler edineceğiz. Dragon beklentileri de harekete geçtiği anda kaşılayacaktır. Beklemekten sıkılanları da anlıyorum tabi
 
Serinin yarisi bitmiş bu hala devrim yapacak, hayır birilerine abi çekse şimdiye çoktan devrim görmüştük. Fikir beyi bile değil artık.. Yaprak Dökümünde ki kahveci Ahmet gibi aynı shshshshsh
Devrime başladığı gün abi çekmeye başlasa şimdiye çoktan ihtiyarların paltolarını ütüleyip Im-sama’yı bizzat görme şansına erişmişti.Oradan yapardı devrimi işte çıbanın başını buldum diyerek.Şimdi ise devrim yapayım derken varlığından bile haberi olmadığı adam tarafından mezarı kazılacak..:/
 
Abi adamın sıfır icraatı var, işte ölümüne doğru bir iki show yaptırır Oda sizde mutlu olursunuz...
Dragon hakkında sadece 2 yıllık bir sürecin gösterildiği bu seride Dragon'un hiçbir şeyi tanıtılmadan icraatsiz olduğuna karar vererek Nasıl bir hater olduğunu gösterdin. Tebrikler..
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık