Ben bu adamı asgari ücretli işçi çalıştıran patron olarak göreceğim iş yapana kadar. Herif işçileri sayesinde iş yapıyor gibi bir şey şu an.
Benim beklediğim Dragon Akainu gibi köpeklerle uğraşmaz. Benim beklediğim Dragon, "Sabo, Akainu'yu sana bırakıyorum benim az işim var" demeliAkainu ve Dragon'un olaylı bir geçmişi var gibi. İlerde ikisi arasında çok sağlam bir savaş bekliyorum.
Oda elindeki malzemeyi kullanmaya yeterince bilmiyor. En azından şimdilik durum bu. Yoksa sadece bu herif için 70-80 bölüm çizmeli ama herifin gözüktüğü sahneleri toplasan 1 bölüm çıkmaz.Biraz daha aktif olmasını bekliyorum seri içinde. Halbuki seriye girişi çok iyiydi, Marineford'da adını duyan tövbe est çekiyordu. Şimdi neden bu kadar pasif kaldı anlamadım. Bence Kaido'dan Mom'dan çok daha ilgi çekici bir karakter.
One Piece kadar bol malzeme ve gizeme sahip seri yok zaten. Serinin her yerinden gizem fışkırıyor ama anlaşılan son arka saklıyor hepsini. Seri uzun da sürüyor, yaya yaya da işliyor ama çoğu merak uyandırıcı şeyi offpanel bırakıyor yine.Oda elindeki malzemeyi kullanmaya yeterince bilmiyor. En azından şimdilik durum bu. Yoksa sadece bu herif için 70-80 bölüm çizmeli ama herifin gözüktüğü sahneleri toplasan 1 bölüm çıkmaz.
Yalnı bu büyük rekabet, toz duman kaldırırTek rakibi Smoothie....
Anladınız siz.
Arc sonu Smoothie'yi öven yazılar yazacaksın Değil mi @AidenTek rakibi Smoothie....
Anladınız siz.
Smotthie en azından 3. adam. Devrimciler Sabonun yüzü suyu hürmetine devam ediyor. Liderin vasifsizligi daha kötüArc sonu Smoothie'yi öven yazılar yazacaksın Değil mi @Aiden