U boyu büyütme için kullanılıyor, sayılar ise kaçıncı resim(soldan sağa doğru) olduğunu gösteriyor. V ise benzer renk paletinde şekli tekrar yapıyor.Resimlerin altında U4 U3 falan çıkiyor, onlar ne?
U boyu büyütme için kullanılıyor, sayılar ise kaçıncı resim(soldan sağa doğru) olduğunu gösteriyor. V ise benzer renk paletinde şekli tekrar yapıyor.Resimlerin altında U4 U3 falan çıkiyor, onlar ne?
Hakkimızdan yiyor mu?U boyu büyütme için kullanılıyor, sayılar ise kaçıncı resim(soldan sağa doğru) olduğunu gösteriyor. V ise benzer renk paletinde şekli tekrar yapıyor.
Emin değilim ama hak bittikten sonra başkalarının yaptığını büyütmek için kullandığımda kullandırmamıştı. O yüzden en beğendiğini yapmanda yarar var.Hakkimızdan yiyor mu?
İlk başta gösterdiği toplu görselden istediğini seçiyorsun ve seçtiğin görseli daha detaylı ve net bir biçimde çiziyor. Ben hepsinde kullandım, iyi ki de kullanmışım.Resimlerin altında U4 U3 falan çıkiyor, onlar ne?
Maalesef evet. Uyarılar kısmında bununla ilgili bir şey yazıyor muydu bilmiyorum ama ayrı ayrı 24 farklı konu yazamadım ben, hakkım yetmedi.Hakkimızdan yiyor mu?
/imagine komutunu girmen lazım önce.Bu siteyi sanırım, anlamadım. 3-4 kere bir şeyler yazdım ama karşılığında hiçbir şey göndermedi.
Girdim zaten ama olmadı maalesef. Haktan dolayı mı böyle?Kuruduk. Hakkımız bitti.
/imagine komutunu girmen lazım önce.