Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'i Meyvesi Mi Taşıyor?

Luffy'i Meyvesi Mi Taşıyor?


  • Kullanılan toplam oy
    138
Tashigi dunanı kullanmıştı galiba bir kere, biz 5 dk dan bahsetmiyoruz 1 hafta o şekilde kalsa meyveyinin özelliklerini anlamaları gerek, bunlar tecrübeli kişiler, ayrıca Chopper tehlike anında ben Nikanın kendini zaten devreye sokacağını düşünüyorum, yani duman meyvesimi Tashigi zır anda çalıştırdı, Chopper meyve geçiş konusunda da çok hakim, franki kendini kaybederken Chopper daha dirençli

aslında sorduğum Dşyelim Nika Chopper bedende iken o fırma girdi, Nika güç kaybeder mi, merak ettiğim bu, çünkü kendi dövüş tarzı var Luffylik bir durum yok o an, nereden gelsin luffy nin aklına boya badana yapmak,
Bedenler değiştiğinde güçlerini kullanmak kolay değil. Çoppar canavar formunu kullanabiliyorken bedeninde ki Franky aklını kaybediyordu. Smoker'ın bedeninde olan Tashigi meyve kullanımını beceremiyordu.

Tashigi bedeninde olan Smoker ve Nami bedeninde olan Sanji'nin teknikleri yakın dövüş üzerine olduğu için etkili kalabiliyorlardı. Demem o ki Çoppar, Luffy'nin bedene girse bırak g5i g2 dahi açmayı beceremez. Luffy, Çoppar'ın bedenine girse bildiği yakın dövüş teknikler üzerinden devam eder, Çoppar'ın canavar formunda o da aklını kaybeder.
 
One piece evreninde 2 yılda mantıklı bi şekilde bu kadar güçlenmek mümkün olsaydı mangaka senaryoyu büküp milleti mangadan soğutmazdı.
 
mantıklı olan kaido'yu bigmom,shanks,teach, amiraller yada mihawk gibi büyük toplardan birilerinin yardımı ile ve tüm süpernova tayfalar ortaklaşa indirmeleri idi. hatta king'i bile üç-beş sağ kol civarı birlikte indirmeliydi. marco gelmişti, marco zoro ile birlikte kingi indirebilirlerdi, enma'ya lüzum yoktu. bigmom vardı zaten, nika'ya da gerek yoktu. sonunda shanks da geldi zaten, amiralde geldi. luffy'i anlamsız şekilde en güçlü yaratık yaptı. artık rakibi olmadığından hikaye bitti.
 
Çok saçma yav düşünsene böyle bir şey oluyor :hhh: Mantığı boş ver sen olduğu gibi iyi.
Saçma değil aslında, adalar arası yolculuk uzun sürse çok daha iyi olurdu. 2 ada arasının aylar sürmesi lazımken bir günde gidiyorlar, bazen 1 gün bile sürmüyor. Luffy'nin tüm East Blue + GL'yi geçmesi 6 ay sürüyor, normalde yıllar sürmesi lazımdı. Böyle olsa hem daha uzun deniz yolculuğu okurduk, tayfa içi muhabbetler olurdu, şimdi tayfanın birbirinden haberi yok, kim 2 yılda ne yapmış kimse bilmiyor.

Bir de bir mağlubiyet olur, sonrası uzun sürer, misal Kid'in Beckman, Kaido, Shanks yenilgileri var, bir ara da Snack'ten kaçmışlar, bizim tayfa da her yenilgiden sonra biraz ara verse seri içinde yıllar geçmiş olurdu. Şimdi baksan Luffy 20 yaşına basmadan Tanrı oldu, hiç iyi olmadı yani.
 
Nika'nın taşıdığı tescillenmiş, Nika olmadan G4'le bırak KK olmayı, Yonko indirmeyi, en fazla Kid gibi kaçak dövüşçü olurdu Luffy, Yonko adası basar, komutan gelince kaçardı :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık