Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'i Meyvesi Mi Taşıyor?

Luffy'i Meyvesi Mi Taşıyor?


  • Kullanılan toplam oy
    138
Şöyle düşünün op bir 10 sene daha sürse, şimdi op izlemye başlayan küçük çocuklar luffy meyvesi deyince akıllarına nika gelecek bizim gibi gomu gomu diye bağırıp yumruk atan çocuğu bilmeyecekler. 2020 yılının bugs bunnysi oldu luffy.
 
Luffy’i meyvesi değil serinin yazarı Oda taşıyor.Yarın bir gün Teach olurda Meyvesini çalarsa(Düşük ihtimal ama) Oda bu seferde 800 yıldır kimsede çıkmayan.
Tanrıların hakisi diye bir şey uydurur.
 
Yetmez ama evet diyerek katılıyorum konuya.

Meyvesiyle buralara kadar geldi ve ilk yarıdaki zaten tüm düşmanlarına karşı meyvesinin bir avantajı vardı.

Üstelik sadece meyvesi de yetmedi, görüp görülebilecek en büyük plot armoru da unutmayalım.

İşin özeti gayet objektif bir şekilde bakarsam. Çöp bir karakter görüyorum :artiz:
Ellerine sağlık , öyle güzel anlatmışsınki durumu tekrar tekrar okudum , çoğu kişinin aklındaki sorular gitmiştir bile . Luffy den meyveyi çıkarırsak , senin yaptığın yorum kadar katkısı yoktur ,ne seriye ne kendisine ne de bizlere .
 
Bu konu beni üzüyor ya :D Hayal gücünü kullanarak silahları ve hayvanları vs. meyvesine uyarlayıp tekniklerini oluşturan, her klasik shonen mcsi gibi genelde alık fakat iş korsanlığa ve dövüşmeye gelince sivri/keskin zekalı olan çocuk, davullar çalana kadar o noktaya tamamen kendi emeği ile gelmişti. "Hayal gücü kendisine etki ediyordu G5 oldu meyvesi uyandı ve artık hayal gücü çevresine etki eder oldu" olarak düşününce biraz mantıklı geliyor bence ama "Tanrı" sıfatı ve "Joyboy/Nika" reankarnesi bu mantıklılığı gölgede bırakıyor. Altı dolu değil yani.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık