Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

İyi bir riven parçalar. Vayne yok eder. Fiorayı söylemeye gerek bile yok. İrelia zorlanabilir. Yone daha fazla zorlanır. Masterın çok iyi oynaması lazım.
masterın 3. q cast olana kadar q atmaması lazım kazanmak için. hatta yaklaşmak için flash aa olarak da devam edilebilir .
 
İyi bir riven parçalar. Vayne yok eder. Fiorayı söylemeye gerek bile yok. İrelia zorlanabilir. Yone daha fazla zorlanır. Masterın çok iyi oynaması lazım.
Senin rivenı nasıl dövmüştüm ama hsjshjshsjshjs ama full buildde 6/10 oranında falan yenmeye başlamıştın. Rivena hakim olsan hiç kesemezdim. Canı bile inmiyor neredeyse.

Master çok zorlanmıyor ya kanka. Vayneyle s9 da afk kalıp 6 level diff yediğim feed aatroxu hasarsız kestiğimi biliyorum. Bilen vayne yaşatmaz. Mobil adc lerde zorlanmıyor.

Fiora full buildde çok değişik utanç verici şekilde yeniyor ya. Zeus aatrox oynasın full build fioraysam bana kaybeder öyle bir match up a dönüşüyor direkt imkansız. Ama şunu da söyliyim late de fiorayla 1v1 imkansız olsa da tf de aa daha iyi genel olarak. Yone ve irelia ise laneingte fioradan daha çok zorluyorlar. Aa bariz daha iyi player değilse yenemez bu ikisini ama fioyu yenebiliyorsun zor olsa da.

zeusun yoneyle aatroxlara naptığını canlı izlemişsindir zaten.
 
bunun sebebi insanları oyuna daha fazla bagımlı yapmak. şöyle düşünün . oynadığınız her maç karşınızdaki ile tamamen denksiniz. hiçbir avantajınız olmazsa her maç ortalama oynarsınız ve ortalama oynamak zevkli değildir. sıkılır bırakırsınız . ama arka arkaya kazanıp kaybetmek insanda hırs oluşturuyor ve bagımlı yapıyor. hatta belki de oyunu zevkli yapan şey de bu. aynı zamanda dibe çeken şey de. ortası nasıl bir şeydir bilemiyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık