Ulti'yi teke tekte alıyordu zaten.Aralarında tövbe tövbe cinsel gerilim olan kardeşler ilk düşenler olur. Düşsünler zaten ahlaksızlar. Usopp'dan esnaf dayağı skillerini kullanmasını bekliyorum.
Ulti'yi teke tekte alıyordu zaten.Aralarında tövbe tövbe cinsel gerilim olan kardeşler ilk düşenler olur. Düşsünler zaten ahlaksızlar. Usopp'dan esnaf dayağı skillerini kullanmasını bekliyorum.
Nami yeterince kendini veremedi dövüşe ama, Luffy'e hakaret ettiler artık affetmez. Sanji'ye attığı tokatı Page One'a atsa amel defteri kapatır.Ulti'yi teke tekte alıyordu zaten.
olunca yemişlerdirTobi Rocconun hepsi antik zoan çıktı acaba sırf o yüzden mi Tobi Roppo olarak seçildiler.
Aynen Sanji ikinci hayatına başladı ondan sonra.İkinci defteri aldı yakında son sayfaya gelir işlediği sevaplarlaNami yeterince kendini veremedi dövüşe ama, Luffy'e hakaret ettiler artık affetmez. Sanji'ye attığı tokatı Page One'a atsa amel defteri kapatır.
Nami sağlam tokat patlamış normalde o Zoan kadınların kölesi olurdu. Şimdi koşarak kaçıyor. Sanji'ye böyle kişisel gelişim yaşatan tokat Page One'ı siler.Farketmez.İlk düşen en zayıf anlamına gelmeyeceği için.
Aynen Sanji ikinci hayatına başladı ondan sonra.İkinci defteri aldı yakında son sayfaya gelir işlediği sevaplarla
Evet onu bende farkettim köle teklifini istemedi haha. Ulti tayfaya bunu yapan ilk karakter oldu.Hani Vergo seni şöyle yapmıştı diyor ya Doffy. Bizimkilerde kafanın acısını hafızaya kazımışlar hayır yapma diye ağlıyorlar.Ulti’nin düşman olarak bu yönünü sevdim.Fazla şanslı olduklarından zalimliğe denk gelmiyordu tayfa.Nami sağlam tokat patlamış normalde o Zoan kadınların kölesi olurdu. Şimdi koşarak kaçıyor. Sanji'ye böyle kişisel gelişim yaşatan tokat Page One'ı siler.
Şaka bir yana Page One ve Ulti ilk düşer çünkü savaş arkının başından beri dövüşüyorlar Nami ve Usopp'la ki bizimkiler defalarca kafa yemiş.
Bizimkiler cidden dayanıklıymış Luffy bile sağlam bir darbe olduğunu onaylamıştı. Cidden Nami ve Usopp ne kadar da ağlasa insan üstü bir dövüş gücüne sahipler artık belli. Kolay değil Antik Zoanların hepsi tank gibi tipler.Evet onu bende farkettim köle teklifini istemedi haha. Ulti tayfaya bunu yapan ilk karakter oldu.Hani Vergo seni şöyle yapmıştı diyor ya Doffy. Bizimkilerde kafanın acısını hafızaya kazımışlar hayır yapma diye ağlıyorlar.Ulti’nin düşman olarak bu yönünü sevdim.Fazla şanslı olduklarından zalimliğe denk gelmiyordu tayfa.