meeteor 10 Ağu 2013 #1 Hasır Şapkalar Deniz halkından olsa nasıl olurdu diye düşünüp böyle bir çizim çıkarmışlar ortaya. Ben de paylaşıyım dedim.
Hasır Şapkalar Deniz halkından olsa nasıl olurdu diye düşünüp böyle bir çizim çıkarmışlar ortaya. Ben de paylaşıyım dedim.
thenemne0032 10 Ağu 2013 #4 Aynen ya brook ve robin çok iyi olmuş yoruma baktığım da bende aynısını yazmış arkadaş yanlış düşünmemişim.Ben luffy hiç beğenmedim birde Franky iyi olmuş robot tarzı
Aynen ya brook ve robin çok iyi olmuş yoruma baktığım da bende aynısını yazmış arkadaş yanlış düşünmemişim.Ben luffy hiç beğenmedim birde Franky iyi olmuş robot tarzı
Solid Snake 10 Ağu 2013 #7 Birkaç arkadaş gibi en çok Brook'u beğendim ben de. Paylaştığın için teşekkürler.
straw-hat 10 Ağu 2013 #9 Robin ahtapot olmayaymış iyiymiş, gerçi her haline kabulüz Robin'in o ayrı , en iyisi Brook olmuş ..
Honey Badger 10 Ağu 2013 #10 straw-hat dedi ki: Robin ahtapot olmayaymış iyiymiş, gerçi her haline kabulüz Robin'in o ayrı , en iyisi Brook olmuş .. Genişletmek için tıkla ... Ben de Robin'i çok beğendim aksine Luffy kız gibi olmuş onun dışında güzel bence hepsi
straw-hat dedi ki: Robin ahtapot olmayaymış iyiymiş, gerçi her haline kabulüz Robin'in o ayrı , en iyisi Brook olmuş .. Genişletmek için tıkla ... Ben de Robin'i çok beğendim aksine Luffy kız gibi olmuş onun dışında güzel bence hepsi