Aramıza hoş geldin reis. Sabo fanlığı yakışır sana.Sabo cidden karakteri en ideal en iyi karakterlerden biri. Üstüne güçlü. Düşündükçe Sabo fanı oluyorum lan.
Aha da oldum Sabo fanıyım.
Aramıza hoş geldin reis. Sabo fanlığı yakışır sana.Sabo cidden karakteri en ideal en iyi karakterlerden biri. Üstüne güçlü. Düşündükçe Sabo fanı oluyorum lan.
Aha da oldum Sabo fanıyım.
Luffy'nin bu şekilde başka Zoro'ya sarıldığını gördük sadece. Çok özel bir sahnedir.
Beyler bu sahne müthişti. 36. saniye Luffy'nin ototo diyişi. Diyaloglar tepkiler. Barto'nun tiplemesi felan. Luffy'nin sarılışı ağlayışı.
Wb, bodybuilding yapmış eksi yazdı @Whitebear DBaba üçlüye çirkin diye oğlu Ayıboğanı reddeten WB'yi de eklemek lazım.
Edit: Zaten @Whitebear D de oy atmış.
Abi gec oldu, sen uyu istersenüçlü olsun güçlü olsun
(Hangi Üçlü Daha Güçlü) diye kafiyeli bir başlık verecektim Ankete ama olayın güçten çok sevgi ile alakalı olmasını istedim. En çok sevilen kazansın dedim.Çok sakat bi' başlık.
Şu yoruma güzel resim atardım da; banlanırım diye atamıyorum :d(Hangi Üçlü Daha Güçlü) diye kafiyeli bir başlık verecektim Ankete ama olayın güçten çok sevgi ile alakalı olmasını istedim. En çok sevilen kazansın dedim.
(Hangi Üçlü Daha Güçlü) diye kafiyeli bir başlık verecektim Ankete ama olayın güçten çok sevgi ile alakalı olmasını istedim. En çok sevilen kazansın dedim.