Adamların çok muazzam meyveleri var. Hani WB gibi kendim ölürsem sıkıntı yok ama onuda yanımda götüreyim diye dalmaz isen hemen inmezler. Aokiji+Kizaru vs Ray için fazla gelir. Akainu da Fuji'yi yem diye Roger'ın önüne atar. Fuji ve Ray ölür. Eski üçlü vs Roger kalır. Bir zahmet harcasın 3 amiral de Roger'ı.Bir KK + amiral üstü bir adam, 4 amirali ölümün kıyısına gelme pahasına da olsa alamıyorsa yemişim KK'lığı da kara krallığı da. Forumda amiralleri savunanlardan birisi de benim ama bu kadarı biraz fazla oldu sanki?
Kendime çok mu yanlış düşünüyorum diye sormadan da edemiyorum gerçi. :/
Konuyu açmamdaki en büyük etken sensin,istersen Roger vs üç amiral yapayım,Rayleigh le Fujiyi biraz renk katsın diye koydum.Keşke KK vs üç amiral açsaydın.
Bu şekilde sanırım Roger ve Ray ucu ucuna kazanır. Ama ucu ucuna. Rayleigh ölür.
MF'de eğer Wb yaralanmasaydı hiçbir amiral ona dokunamayacakmış gibi geldi bana. Bir de genç zirve halini düşünürsek...Adamların çok muazzam meyveleri var. Hani WB gibi kendim ölürsem sıkıntı yok ama onuda yanımda götüreyim diye dalmaz isen hemen inmezler. Aokiji+Kizaru vs Ray için fazla gelir. Akainu da Fuji'yi yem diye Roger'ın önüne atar. Fuji ve Ray ölür. Eski üçlü vs Roger kalır. Bir zahmet harcasın 3 amiral de Roger'ı.
O zaman Roger ve Ray alır.Öyle olmasını istiyorsan çıkartKendi fikrim,amirallerin kazanacağı yönünde.Fujitorayı çıkartsamıydım ne ?