Üye silindi 1004
Zaten gelemez kadın shogun olmaz. Momo seve seve ülke yönetecek.O yüzden tayfaya gelsin istemiyorum.Yeterince ağladı zaten tayfa.her ark birisi zırlıyor kurtar beni diye.
Zaten gelemez kadın shogun olmaz. Momo seve seve ülke yönetecek.O yüzden tayfaya gelsin istemiyorum.Yeterince ağladı zaten tayfa.her ark birisi zırlıyor kurtar beni diye.
Buggy arkasında Roger Rayli ile Xebecin milyoncu adamı Shikiye aglarken Momo arkasında 3 5 adam ile 2 yonkolu mekan basmaya gidiyor.Buggy bunun yaşında iken Wbye kılıç çekiyordu.Bu ise anca ağlasın.
Güzel yorum.Buggy arkasında Roger Rayli ile Xebecin milyoncu adamı Shikiye aglarken Momo arkasında 3 5 adam ile 2 yonkolu mekan basmaya gidiyor.
Sanji'ye her zaman cuckblock atan karakterin ölmesini istiyorsun ha? :/Şu görsel biraz hasedimden çatlamamak sebep oldu. Umarım ark sonu Momo gecikmeli olarak da olsa hakkı rahmetine kavuşur...
Arc sonu gerçek yaşına dönüp Sen de One Piece'i bırakırsın o bölümde artık.Şu görsel biraz hasedimden çatlamamak sebep oldu. Umarım ark sonu Momo gecikmeli olarak da olsa hakkı rahmetine kavuşur...
Sanji zaten durduğu yerden kendine cuckblock atıyor. Ekstra birine gerek yok benceSanji'ye her zaman cuckblock atan karakterin ölmesini istiyorsun ha? :/
Japonya'ya gider Oda'yı şişlerimArc sonu gerçek yaşına dönüp Sen de One Piece'i bırakırsın o bölümde artık.
Karizmasının zekatını Wano halkına dağıtsa ülkede garabetlik bitçek.........Buggy arkasında Roger Rayli ile Xebecin milyoncu adamı Shikiye aglarken Momo arkasında 3 5 adam ile 2 yonkolu mekan basmaya gidiyor.
Hiç sevmiyorum şu elemanı. Impel Down ve Marineford gibi güzel arclarin içine etmiş biri.Karizmasının zekatını Wano halkına dağıtsa ülkede garabetlik bitçek.........
Marineford'a ne zaman baksam, şunun sahnelerinde Oda'ya sövüyorum. Savaşın ortasında bir palyaço...Hiç sevmiyorum şu elemanı. Impel Down ve Marineford gibi güzel arclarin içine etmiş biri.
Wanolulara karizma vereceğine tayfasindaki 10x garabetlere zekatı versin.