Yeni farkettim sileyim mesajı.Benim demek istediğim diğer red alert serileriydi.
Mafia vardı 2 boyutlusunu oynardık, madness vardı tekken vardı abi tekken hay anasını ya.
Yeni farkettim sileyim mesajı.Benim demek istediğim diğer red alert serileriydi.
Mafia çok güzel bir oyundur ilki özellikle. İkinci oyun fena değildi ama çok kısaydı bence. Tekken falan street fighter'ın yanında sönük kalıyo sanki ya.Yeni farkettim sileyim mesajı.
Mafia vardı 2 boyutlusunu oynardık, madness vardı tekken vardı abi tekken hay anasını ya.
Benimaru Nikaido vardı efsane karakterYa mevzu sönük kalması değil ki ikisinin tarzı farklı, bir yerde cs var bir de cod hepsi güzeldi bea. Misal King of Fighters pek oynayan yoktur street fighter veya tekkene göre ama mükemmeldi, kaç jeton attım ona sayısını bilmem.
Ben oynadım.Hiç Commandos oynayan var mı? efsanedir
Aynen alaycı tavrı filan. Xcalibur vardı belki bilen vardır oda güzeldi. Biraz oyun geçmişim var say say bitiremem ben,Dark King konuyu açtığın için sağol ellerine sağlık küçükte olsa bir nostalji yaşattın banaBenimaru Nikaido vardı efsane karakter
Hiç Commandos oynayan var mı? efsanedir
3 güzeldi 4-5 yada 5-6 yı da denemiştim onlar sarmamıştı.Resident Evil. Fazlasına gerek yok.