@Roronoa Zoro Anketi kitlesene reyis.
Ne yapcaniz tutmaz diyenlerimi doveceksiniz.@Roronoa Zoro Anketi kitlesene reyis.
Spoiler okumadan yorum attığını biliyordumOoo iyi tutmuş cidden tebrikler.Yalnız bu konuyu görene kadar spoilerda bahsi geçtiğini fark etmedim bahseden olmaması üzücü tamamına bakmıyoruz haliyle.
Kaç satır ingilizce metin var orada tamamına ne bakayım umursadığım yerlerine baktım Teach hancock Rayleigh beni ilgilendiren kısımlar bak fb varmış o bile ilgilendirmiyor boş kısımlara mangada bile zor tahammül ediyoruz kritik ne varsa onun muhabbeti dönüyor.Spoiler okumadan yorum attığını biliyordum
Lobiler büyüteçle ekmek arıyor o satırlarda sen ne diyorsun la okumamak da nedir : /Kaç satır ingilizce metin var orada tamamına ne bakayım umursadığım yerlerine baktım Teach hancock Rayleigh beni ilgilendiren kısımlar bak fb varmış o bile ilgilendirmiyor boş kısımlara mangada bile zor tahammül ediyoruz kritik ne varsa onun muhabbeti dönüyor.
Bu gayet kritik bir konu. Ray ve Kujaların arasındaki bağ açığa çıktı. Şimdi bunlar Rayle ne ara nasıl tanıştılar, bunun Ray'in içinde bulunduğu tayfanın geçmiş hareketleriyle ilgisi var mı varsa kesiştiren nokta ne tüm bunların hükümetle bağlantısı ne vs vs ucu epey yerlere gider daha.Kaç satır ingilizce metin var orada tamamına ne bakayım umursadığım yerlerine baktım Teach hancock Rayleigh beni ilgilendiren kısımlar bak fb varmış o bile ilgilendirmiyor boş kısımlara mangada bile zor tahammül ediyoruz kritik ne varsa onun muhabbeti dönüyor.