@Dr. Hiluluk Benim için şöyle olabilir yoshiwara housen vs gintoki de housen daha güçlü ama rakuyou arc gintoki vs housen olsaydı gintoki daha güçlü olurdu.
Housen Yoshiwara'daki Gin-san'dan güçlü olabilir.Umibozu'nun kamui için bu sözlerini anımsayamamıştım ben görünüşe göre daha güçlü olabileceğini iddia etmiştim housen'in gintoki dövüşünde tsukki tarafının çok da etkin olmadığını düşünüyorum housen'in handikapının bulunmasından dolayı daha güçlü olabileceğini düşünmüştüm.Eğer housen'in güneşten etkilenme durumu olmasaydı gintoki alamazdı ama güneşten etkilenmesi de onun onun gücünün içindedir dersen öyle daha güçsüz olabilir diye düşünüyorum.
Olabilir. Ancak üstte dediğim gibi yine Gin-san kazanabilirdi.@Dr. Hiluluk Benim için şöyle olabilir yoshiwara housen vs gintoki de housen daha güçlü ama rakuyou arc gintoki vs housen olsaydı gintoki daha güçlü olurdu.
Handikap demişken Gintoki'nin en büyük handikapı vücudunun dayanıklı olmaması Housen ile savaşırken devam etseydi tekrar ayağa kalkamayabilirdi.Olabilir. Ancak üstte dediğim gibi yine Gin-san kazanabilirdi.
Housen bu konuyla ilgili yorum yapmıştı.Handikap demişken Gintoki'nin en büyük handikapı vücudunun dayanıklı olmaması Housen ile savaşırken devam etseydi tekrar ayağa kalkamayabilirdi.
Bilemiyorum Altan...Housen bu konuyla ilgili yorum yapmıştı.
"Neden ölmüyorsun? Nasıl hala ayağa kalkabiliyorsun?" diyerek dayanıklılığını övmüştü aslında.
Shinsuke>Gin-san tartışılabilir, ancak Gin-san>Hosen de pek bir şey yok bana göre.Bilemiyorum Altan...
Genele baktığımızda bana göre de Gintoki Housen'den güçlüdür sadece yoshiwara da güç dengesi tartışılır gibime geliyor.Shinsuke>Gin-san tartışılabilir, ancak Gin-san>Hosen de pek bir şey yok bana göre.
Fena seri değildi. Ana karakterden yan karakterine kadar hepsi işleniyordu. Özellikle yolculuk yaptıklarında neredeyse her bölüm farklı farklı olayların işlenmesi sayesinde macera hissini yaşatıyordu.Shaman King gibisi gelmez.