HxH'ın dövüşleri ikisinden de iyi. Jojo'nun ondan da iyiyse ne oluyor o zaman?bir 3 büyük değil ama dövüşleri hxh'dan kesinlikle daha iyi tabi 3,4,5 sezonlar iyidir animesi.
HxH'ın dövüşleri ikisinden de iyi. Jojo'nun ondan da iyiyse ne oluyor o zaman?bir 3 büyük değil ama dövüşleri hxh'dan kesinlikle daha iyi tabi 3,4,5 sezonlar iyidir animesi.
Hangi dövüş :SHxH'ın dövüşleri ikisinden de iyi. Jojo'nun ondan da iyiyse ne oluyor o zaman?
Çok fazla okumuşsun krql bir sayfa bakıp çıksaydın.ToG çöp. Bir bölüm okudum hiç beğenmedim.
Yemeğin kötü olduğunu anlamak için tencereyi bitirmeye gerek yok. Bir bir kaşıkta anlıyoruzÇok fazla okumuşsun krql bir sayfa bakıp çıksaydın.
Helal olsun rEis.Yemeğin kötü olduğunu anlamak için tencereyi bitirmeye gerek yok. Bir bir kaşıkta anlıyoruz
Sonunda benim gibi ilk bölümden Tog'u sevmeyen varmış. :/ Daha ilk bölümsen ne olduysa kızlar ezik bir çocuğa ilgi duymaya başladı. Serinin nereye gideceğini, ne amaçladığını kestirmesi zor değil.Yemeğin kötü olduğunu anlamak için tencereyi bitirmeye gerek yok biz bir kaşıkta anlıyoruz
AdamsınSonunda benim gibi ilk bölümden Tog'u sevmeyen varmış. :/ Daha ilk bölümsen ne olduysa kızlar ezik bir çocuğa ilgi duymaya başladı. Serinin nereye gideceğini, ne amaçladığını kestirmesi zor değil.
Webtoon bana göre değil Grisevinç kardeşHelal olsun rEis.
O zaman ok.Adamsın
Webtoon bana göre değil Grisevinç kardeş
Bunu yapsa bile sevebilecek misin?Anlamsız şekilde Gintama. Nesini bu kadar seviyoruz bilmiyoruz. Biraz gey.