Dostum onları geliştirmesi olayı da adamın üstüne sonradan atıldı zaten. baştan beri böyle bir tasviri yok. Kaldı ki hadi öyleydi diyelim. 10 yaşında Chidori bulmak ile daha ileriki yaşlarında Edo Tensei bulmak arasında çığır açan bir fark yok. Kaldı ki ben aynı şeydir demedim bile. Sadece bir insanın teknik buluyor olması onu otomatikman süper über bir şey yapmıyor kaldı ki Tobirama bulduğu teknikleri kullananlar arasında en kötü kullanan isim belki de. Mükemmelleştirmeye zamanı olmamış adamcağızın.
Normal diyen mi oldu ? Senin cümlen şuydu;
Senin cümlen "adamın bulduğu teknikler ortada" gibi bir şey değil tamamıyla sıfırdan jutsu yapmanın önemini belirten bir cümle bu sebeple ben de bu, bu evrende sadece Tobirama'ya özgü olmayan bir şey olduğunu belli bir yetenek ve "deha" seviyesine ulaşan herkesin farklı seviye ve amaçlarda kendi bulduğu teknikler olduğunu söyledim. En azından ima ettim.
Hiraishin bir bitirici teknik değil, bitirişe götüren bir teknik ama bitirici değil.
Edo Tensei bitirici bir teknik ancak bir ton ön hazırlık isteyen kendine dair özel şartları olan bir şey.
Bu ikisi haricinde de Tobirama'nın bitirici denebilecek bir tekniği yok. Adam Hiraishin'i destekleyen item olarak kunai kullanıyor (Minato rasengan kullanıyor mesela) . Aksine bitirici tekniği olmayışı belki de Tobirama'nın en zayıf yönü. En zayıf derken Hokage seviyesinde konuşuyorum. Yoksa genel olarak Tobirama gücünde biri sıradan bir jonin'e elinin tersi ile bile vursa bitirici teknik olur zaten hocam
--------------------
Benim gözümde Hokagelere dair durum şudur; söyleyeyim de netlik kazansın
Hokage Naruto (Boruto değil, Naruto versiyonu) >> SM Hashirama >> Base Hashirama > Kyuubi Modlu Minato >>> Zirve halinde Hiruzen(tasvirler ve itibarına göre) > Hokage Minato = ET'li Tobirama > ETsiz Tobirama >= Tsunade >= Ölmeden Önceki Hiruzen >> Kakashi