ürkütücü gorunuyorUzun eşekte kıçın kemiği batırarak atlama taktiği etkiliydi.
Yükselebildiğin kadar yükselirsin, sonra dizleri karına doğru çekersin hafif, adamın sırtına indiğin zaman fena hasar yer.ürkütücü gorunuyor
Bana çok kinky geldiYükselebildiğin kadar yükselirsin, sonra dizleri karına doğru çekersin hafif, adamın sırtına indiğin zaman fena hasar yer.
Kuru gtlü dediğimiz tiplerin standart atlayışla yarattığı etkiydi bu. Çok küfür yerdi kemikleri çıkık sıska tiplerUzun eşekte kıçın kemiği batırarak atlama taktiği etkiliydi.
Ben lisede zombi gibiydim zaten, ama katır gibi dayanıklıydım çökmüyordum da kolay kolay. O taktikle direkt indiriyordum eşeği.Kuru gtlü dediğimiz tiplerin standart atlayışla yarattığı etkiydi bu. Çok küfür yerdi kemikleri çıkık sıska tipler
Sağlam olur zaten böyle tipler bunlardaki sıskalık fakir afrika çocuğu modeli değil full kemikten yapılı bir vücutları varmış gibi olurdu. Uzun eşeğin en kolpa tipleri dayanıksız şişmanlardır. Atlamaları iki saat sürer şov yapar yere yığılmaları yarım saniye sürmezBen lisede zombi gibiydim zaten, ama katır gibi dayanıklıydım çökmüyordum da kolay kolay. O taktikle direkt indiriyordum eşeği.
Birdir Bir versiyonu da harikaydı:d Maria'ya mektup mu ne yazıyorduk bir seviyedelasdlkfjas Rezalet..Uzun eşekte kıçın kemiği batırarak atlama taktiği etkiliydi.
birdir bir hiç oymamadım la belki bir kere falan oymamışımdır oynadıysam. En boş oyun olabilir o bir amacı yok.Birdir Bir versiyonu da harikaydı:d Maria'ya mektup mu ne yazıyorduk bir seviyedelasdlkfjas Rezalet..
Onu lisede yapıyorduk. Fitness yapıyordum 95 kiloyken adam öldürüyordum.Uzun eşekte kıçın kemiği batırarak atlama taktiği etkiliydi.