carpe d. em 2 Eyl 2016 #223 Sugoı dedi ki: En güzeli Vivi. En tatlısı ise: Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Viviye katılmasam da Makino evet tatlıdır.
Sugoı dedi ki: En güzeli Vivi. En tatlısı ise: Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Viviye katılmasam da Makino evet tatlıdır.
Dark King 2 Eyl 2016 #224 Robin iyidir. Ama sanki one piece'in erza gibi kızıl saçlı bir kadına ihtiyacı var. Ya da kızıl saçlı var da ben mi hatırlayamadım bilmiyorum.
Robin iyidir. Ama sanki one piece'in erza gibi kızıl saçlı bir kadına ihtiyacı var. Ya da kızıl saçlı var da ben mi hatırlayamadım bilmiyorum.
Raftel 15 Eyl 2016 #225 Sıkıyorsa Hancock'un karşısında cevaplayın bu anketi Robin'im de çok güzeldir. Bonet ve Bonney'i bir ayrı beğenirim. Ama okun etkisinde kalarak Hancock diyorum
Sıkıyorsa Hancock'un karşısında cevaplayın bu anketi Robin'im de çok güzeldir. Bonet ve Bonney'i bir ayrı beğenirim. Ama okun etkisinde kalarak Hancock diyorum
Kenny 12 Kas 2018 #226 Perona ve Monet hoşuma gidiyor tarz olarak. Diğerleri ya Nami'ye ya da Robin'e benziyor.
Koyusiyah 12 Kas 2018 #228 Bonney obur falan ama bir albenisi var . Birde Hancock’u severim. Namiyle Robin hoş gelmiyor yav.
Earendill (Merhum) 3 Tem 2019 #230 Nojiko, Viola ve Bonney diyorum. Edit 2. Vivi ve Makino'yu unuttum nedense. Makino > Vivi > Nojiko > Viola > Bonney diye sıralayayım. Edit. En güzel kadın denilmediğine göre Mihawk diyorum. Net en güzeli. Son düzenleme: 3 Tem 2019
Nojiko, Viola ve Bonney diyorum. Edit 2. Vivi ve Makino'yu unuttum nedense. Makino > Vivi > Nojiko > Viola > Bonney diye sıralayayım. Edit. En güzel kadın denilmediğine göre Mihawk diyorum. Net en güzeli.