Anime Manga piyasasında kılıç kullanan, kılıçla dövüşen karakter sayısı pek çok. Aklıma bir konu fikri geldi, kendi okuduğum izlediğim serilerden en etkileyici bulduğum kılıç ustalarını oylamaya sunmayı düşündüm.
Bu geneli baz alan bir konu değil, belirtmek isterim. Sadece ankettekiler arasından oylama yapacağız yani. Sadece kendi sevdiklerimi ekledim, sizin de fikrinizi almak istedim.
Bu konuyu güçten bağımsız yorumlarsak sevinirim.
Genel olarak popüler serileri ele alacağım, katılım yüksek olması açısından.
Karakter tanıtımlarını spoiler olmaması için kısa bir şekilde yapmaya çalışacağım.
_______
Miyamoto Musashi - Vagabond
Vagabond serisinin ana karakteri, Japon tarihinin büyük samurayı. Güneşin altında yenilmez olmak için yola çıkmış bir avare.
_____
Guts - Berserk
Berserk evreninin "Kara Kılıç Ustası" ne yaşarsa yaşasın istifini bozmayan, karakterinden ödün vermeyen etkileyici ve iradesi güçlü bir adam. Mutlu olmayı hak ediyor.
Ni Tian ErXing - Feng Shen Ji
Karanlık Generallerin lideri ve Karanlık ulusun kahramanı.
Zabuza Momochi - Naruto
Sisin şeytanı...
Mihawk - One Piece
One Piece serisindeki en güçlü kılıç ustası, Zoro'nun nihai hedefi ve ustası.
_______
Zaraki Kenpachi - Bleach
Gotei 13'de görev yapan kaptanlardan biri, gücü sınır tanımayan, çılgın bir adam.
Oy hakkınız 3.
Bu geneli baz alan bir konu değil, belirtmek isterim. Sadece ankettekiler arasından oylama yapacağız yani. Sadece kendi sevdiklerimi ekledim, sizin de fikrinizi almak istedim.
Bu konuyu güçten bağımsız yorumlarsak sevinirim.
Genel olarak popüler serileri ele alacağım, katılım yüksek olması açısından.
Karakter tanıtımlarını spoiler olmaması için kısa bir şekilde yapmaya çalışacağım.
_______
Miyamoto Musashi - Vagabond
Vagabond serisinin ana karakteri, Japon tarihinin büyük samurayı. Güneşin altında yenilmez olmak için yola çıkmış bir avare.
_____
Guts - Berserk
Berserk evreninin "Kara Kılıç Ustası" ne yaşarsa yaşasın istifini bozmayan, karakterinden ödün vermeyen etkileyici ve iradesi güçlü bir adam. Mutlu olmayı hak ediyor.
Ni Tian ErXing - Feng Shen Ji
Karanlık Generallerin lideri ve Karanlık ulusun kahramanı.
Zabuza Momochi - Naruto
Sisin şeytanı...
Mihawk - One Piece
One Piece serisindeki en güçlü kılıç ustası, Zoro'nun nihai hedefi ve ustası.
_______
Zaraki Kenpachi - Bleach
Gotei 13'de görev yapan kaptanlardan biri, gücü sınır tanımayan, çılgın bir adam.
Oy hakkınız 3.