Dof ne alaka?
Muhtemelen. Karakter eğlenceli geliyor bana. Süper novalarım maceralarını da yazsalar keşke Ace gibi. Çok güzel olurdu. İlk Apoo'yu okumayı isterdim yani.Forumdaki tek Apoo sever misin acaba merak ediyorum
Önemli olan yaptığının hadsizlik olması genel olarak hadsiz olması değil amaÖnceki daha iyi. Bellamy hadsiz olmaz o tanıma göre. Ama hadsizin teki, kılkuyruk Bellamy.
Oo bu seriyle ilgili en büyük hayalim o. Yan karakterlerin hikayelerini işlesin ayrıca da kim olursa razıyımMuhtemelen. Karakter eğlenceli geliyor bana. Süper novalarım maceralarını da yazsalar keşke Ace gibi. Çok güzel olurdu. İlk Apoo'yu okumayı isterdim yani.
Bellamy'ninki hadsizlik değil de nedir? De hele.Önemli olan yaptığının hadsizlik olması genel olarak hadsiz olması değil ama
@Daredewill Beklediğim tepki geldi Genel olarak Dof amirallerden net olarak aşağıda görüldüğü için koydum.
Oo bu seriyle ilgili en büyük hayalim o. Yan karakterlerin hikayelerini işlesin ayrıca da kim olursa razıyım
Bazen Apoo ana karakter olsaydı daha eğlenceli bir seri mi izlerdik diye düşünüyorum. Ama adam şefresizin teki çıktı son bilgilere göre.Önemli olan yaptığının hadsizlik olması genel olarak hadsiz olması değil ama
@Daredewill Beklediğim tepki geldi Genel olarak Dof amirallerden net olarak aşağıda görüldüğü için koydum.
Oo bu seriyle ilgili en büyük hayalim o. Yan karakterlerin hikayelerini işlesin ayrıca da kim olursa razıyım
La bırak gözünü seveyim, laf attı diye dönüp Bigmom'a dalan sonra etkisiz hale gelen kim ? Bomba patlamasa heralde tüm ekibi yemeğe davet edeceklerdiNe olmuş son bölümlerde?
La ben Ace vs Wbye bile o o kadar büyütülecek bi şey değil cahillik demişim. Mevzu bu mu şimdi? Peh.
Önceki daha iyi. Bellamy hadsiz olmaz o tanıma göre. Ama hadsizin teki, kılkuyruk Bellamy.
Hiç sorma tepki veremedim bile nefret kusma zirve yapmış artık.Dof ne alaka?
Adam kim bilmiyor bile LuffyBellamy'ninki hadsizlik değil de nedir? De hele.
Hiç sorma onu Sanji-Dof ilk başta aklıma gelenlerden, ama orada Sanji tayfayı korumak için davranıyordu o yüzden eklemedim.Bazen Apoo ana karakter olsaydı daha eğlenceli bir seri mi izlerdik diye düşünüyorum. Ama adam şefresizin teki çıktı son bilgilere göre.
Sanji-Dof var şimdi aklıma geldi. Onu da ekle istersen.
Bunu gerçekten ciddi mi söyledin Dof benim favori karakterlerimdendir.Hiç sorma tepki veremedim bile nefret kusma zirve yapmış artık.