Evet gençler en büyük hainliği, nankörlüğü kim yaptı sizce?

- Corazon
Law'ı koruyarak hem aileye hem donanmaya ihanet etti

- Teach
Yıllarca WB tayfasında kaldıktan sonra tayfa arkadaşını öldürüp tayfasına ve kaptanına ihanet etti

- Garp
Hükümetin en büyük düşmanı kabul edilen Korsanlar Kralının çocuğunu yetiştirip hükümete, ailesinden birinin ölümüne göz yumup ailesine ihanet etti

- Doflamingo
Hem babasını hem kardeşini öldürdü ailesine ihanet etti

- Apoo
Yonkouyu karşısına almak için ittifak yapıp ardından gitti yonkounun adamı oldu müttefiklerine ihanet etti
- Squardo
Denizcilerin çocuk oyununa gelip Oyajiye ihanet etti

- Shiryuu
Impel Down'ın müdür yardımcısı olup hükümet adamıyken Karasakal Korsanlarına katılıp hükümete ihanet etti
- Rayleigh
Kaptanının çocuğunun ölümünü izlerken içki keyfi yapıp kaptanına ihanet etti

- Law
Elleriyle büyüttükleri solarken dirilttikleri, ekmeğini yediği Donquixote ailesine ihanet etti

- Sanji
Tayfasından haber almazken gitti iki günlük karıya çiçek böcek topladı, kaptanının suratına patlattı ihanet etti

- Bonus olarak.. Luffy!
Bon-chan kendini feda ederken Vivi'yi bekleyerek Bon-chan'ın denizciler tarafından yakalanmasına göz yumdu arkadaşına ihanet etti
İstek üzerine eklenmiştir.
İstek üzerine eklenmiştir.

- Vergo

- Hody Jones

- Fujitora
Düşmanı olan korsanların güle oynaya gitmesine izin verdi, hatta sağ salim gitsinler diye hedef alınan gemilerini kurtardı donanmaya ihanet etti
Luffy istek üzerine ve daha dengeli bi anket olması dileğiyle eklenmiştir.
Baby 5, Jinbei, Aokiji, Robin ve daha sürüsüne bereket karakterlerin yaptıkları ettikleri diğer seçeneklere göre hafif kaldığından ankete eklenmemiştir.
Ben Teach ve Sanji'ye oyluyorum. Teach, çünkü o meyveyi Thatch'i öldürmeden de ele geçirebilirdi ama öldürmeyi seçerek en keyfi hainliği yaptı. Sanji, çünkü en hayal kırıklığı yaratandı. Çizdiği profile ihanet etti.
Luffy istek üzerine ve daha dengeli bi anket olması dileğiyle eklenmiştir.
Baby 5, Jinbei, Aokiji, Robin ve daha sürüsüne bereket karakterlerin yaptıkları ettikleri diğer seçeneklere göre hafif kaldığından ankete eklenmemiştir.
Ben Teach ve Sanji'ye oyluyorum. Teach, çünkü o meyveyi Thatch'i öldürmeden de ele geçirebilirdi ama öldürmeyi seçerek en keyfi hainliği yaptı. Sanji, çünkü en hayal kırıklığı yaratandı. Çizdiği profile ihanet etti.
Son düzenleme: