Hiç söz ettiğine denk gelmedim, ondan sorayım dedim. İyidir-iyi...Evet. İlk okudugum seriydi hatta.
Hiç söz ettiğine denk gelmedim, ondan sorayım dedim. İyidir-iyi...Evet. İlk okudugum seriydi hatta.
Aynen konuşmuyorum çok. Konulara girip sakura'ya sövüp çıkıyorum genellikle.Hiç söz ettiğine denk gelmedim, ondan sorayım dedim. İyidir-iyi...
Dediğim gibi ben Hashirama ile dövüşen insan halini baz alıyordum.Uzun uzun ciddi tartıştığını görünce bir şaşırmadım değil zatenasdflkjhasdf
Çocuk Madara fotoğrafını nasıl buldun ya, antika olmuşNaruto okudun mu?
4-5 yılda bir üstünden tekrar geçilecek seridir NarutoAynen konuşmuyorum çok. Konulara girip sakura'ya sövüp çıkıyorum genellikle.
Evet... O bile korkunç şeyler yapar İtaçiye:dDediğim gibi ben Hashirama ile dövüşen insan halini baz alıyordum.
Madencilik bunlar hep:dÇocuk Madara fotoğrafını nasıl buldun ya, antika olmuş
Evet yine diyorum İtachi sadece Madaranın çocuk halini alır :S
Cidden ilginç.Ben Rs çakrasi olmayan Naruto ve Sasukeyi bile bu adamların insan haline yakın görmüyorken millet Rs Madara tokatlatıyor itaçiye ahahha4-5 yılda bir üstünden tekrar geçilecek seridir Naruto
Evet... O bile korkunç şeyler yapar İtaçiye:d
Madencilik bunlar hep:d
Bence obitoya kadar okeydi herşey iyidi sonra bittiSerinin an ahmak yeriydi zaten, uzun süre işlenmiş, kendi derinliğini kitlesini bulmuş boss'un yerine nereden çıktığı belli olmayan bir tip koydular rezil ettiler tüm seriyi.
Naruto vs Pain'den sonra Naruto köye döndüğünde seri bitmeliydi.