Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dragon Ball DAIMA (2024)

Biz DBS 2. sezon beklerken Toriyama elimde GT'nin yeni bir versiyonu var onu vereyim demiş herhalde. Bu arada Daima kelimesini arattım ama Romaji olarak bir şey çıkmıyor ama fragmandan çıkarımım ve az buçuk zattiri zort Japonca bilgime göre Dai Majin kısaltması diye düşünüyorum.

 
Zaten Arcade makinesi için ürettikleri reklam için yapılmış ortalama altı Dragon Ball Heroes vardı. Ana hikayeye de katkısı yok. Olması da mühim değil. Ancak kurgu ve konu çok zayıftı. Ki manganın uyarlanmasını bekliyorken... Umarım iyi bir iş çıkarırlar.

Ekleyeyim Bardock, Broly gibi esaslı karakterlerin macerası işlenebilirdi. Ha Broly ana hikayeye yeni eklenmiş bir karakter. Mangaka onun için bir karakter gelişimi ve bir hikaye kasacaktır. Belki o olmayabilir. Ancak Bardock'a iyi bir seri yapılmalı.
 
“Dragon Ball Daima” animesi duyuruldu. Popüler manga ve anime serisi, orijinal yaratıcısının elinden 2024’te yepyeni bir maceraya kavuşuyor.




Dragon Ball serisine yeni bir anime dizisi geliyor. Toei Animation, New York Comic Con’da düzenlenen özel bir etkinlikte Dragon Ball Daima yapımını duyurdu.
Uzun bir süredir Son Goku ve dostlarının yeni bir macerasının geleceği hakkında spekülasyonlar vardı. Ancak anime dizisinin manga ve son zamanlarda yayınlanan filmlerin olaylarını sürdürüp sürdürmeyeceği, Toei’nin önceki yan hikâyelerle yaptığı gibi farklı bir yöne mi gideceği sorusu akıllarda dolaşıyordu. NYCC etkinliğinde bu sorunun yanıtı Dragon Ball Daima adlı diziyle geldi. Yeni macera Dragon Ball Z’nin finalinden sonraki dönemi ve Dragon Ball Super’ın olayları arasında bir köprü işlevi görecek.




İlk olarak Dragon Ball Z’yi bir başka anime olan Dragon Ball GT izlemişti. Fakat sonradan bu durum yeniden düzenledi ve Dragon Ball Super’a bir tür prolog işlevi görecek filmlerle değiştirildi. Yeni anime birkaç yıl önce yayınlandığında filmleri televizyon formatında yeniden oluşturdu ve çeşitli yollarla genişletti. Sonuç olarak “Buu Saga”nın sonu ile yeni animeyi başlatan Lord Beerus’un gelişi arasında bir boşluk oluştu.
Dragon Ball Daima ile diğer seriler arasındaki önemli fark Goku’nun yeniden gençleştirilmesi ve yetişkin hâlini geri kazanmak için yeni bir yolculuğa çıkması üzerine kurulu. Diğer ekran görüntüleri sadece Goku’nun küçülmediğini, aynı zamanda Vegeta ve Yüce Kai dahil olmak üzere birçok tanıdık karakterin küçüleceğini gösteriyor.



Dragon Ball Daima Fragmanı ile Anime Dizisinde Yaşanacaklar Ortaya Çıktı
New York Comic Con’da duyurulan Dragon Ball Daima hakkında daha fazla ayrıntı ve fragman etkinliğin ardından dijital ortamda da paylaşıldı.
Dizi, Dragon Ball evreninin 40. yıldönümünü kutlamayı amaçlıyor ve serinin resmi bir parçası olarak kabul ediliyor. Etkinlik sırasında yayınlanan fragmanla birlikte paylaşılan tanıtım metni şu şekildeydi:
“Bir komplo sonucu Goku ve arkadaşları küçültülüyor. Her şeyi düzeltmek için yeni bir dünyaya yolculuk yapacaklar! Bilinmeyen ve gizemli bir dünyada yoğun aksiyonla dolu büyük bir macera!”

Comic Book’un aktardığına göre serinin yaratıcısı Akira Toriyama, hayranlardan neler bekleyebileceklerine dair bazı ipuçlarını içeren bir mesaj kaleme aldı. Bu yazıda özellikle heyecan verici bir objenin geri döneceğinden bahsetti:
“Goku’nun minyon boyutunu telafi etmesi gerektiği için uzun bir süredir görmediğimiz Güç Sopası’nı kullanacak. Hikâyeyi ve ortamı ben tasarladım ve birçok tasarımın yanı sıra bu defa alışılmışın dışında birçok şeyi içeriyor. Dragon Ball dünyasının gizemlerine yaklaşan şeyler ortaya çıkacak. Umarım hepiniz bu alışılagelmişten farklı, sevimli ve güçlü savaşlardan keyif alırsınız.”
Anime hayranlarının özellikle son serinin sonundan bu yana yeni bir seri istedikleri göz önüne alındığında Akira Toriyama’nın bu yeni anime dizisine dahil olmasından memnun olmaları muhtemel. Ancak Daima dizisi son anime veya filmlerini doğrudan devam ettirmeyecek. Bunun yerine “Buu Saga” ile “Beerus Saga” arasında bir köprü görevi görecek. Bu yüzden daha yeni karakterler fragmanda görünmüyor.



Çocuk Goku’nun konsepti hayranlar için yabancı olmasa da, yeni animedeki birçok karakterin “çocuk” olarak geri dönecek olmaları birçokları tarafından ilginç bir deneyim olarak yorumlanıyor.
Dragon Ball Daima, 2024 sonbaharında izleyicilerle buluşacak.

Alıntı: Kayiprihtim.com
 
Super serisine devam edilmeli. Bu seriden sonra sanırım ona devam edilir artık
DBS aylık manga ve verdiği ara yüzünden epey yavaş ilerledi. Hatta DB Super Hero filmini de mangaya getirdiler aylardır boş boş bölümler geliyor anlayacağınız. İsteseler super devam animesini çıkartmazlar mı? Tabi ki çıkar, hatta 3 sezon bile çıkar ama nedendir bilinmez yapmıyorlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık