WB de bu serinin ekmeğini yemeye kafayı koymuş.
WB de bu serinin ekmeğini yemeye kafayı koymuş.
Filmlerin kalitesine yaklaşabilir mi bilmiyorum ama her türlü bir bakılır.WB de bu serinin ekmeğini yemeye kafayı koymuş.
Ben de çok beğendim. Atmosfer, tamamının siyah-beyaz olması gibi etkenlerin de payı büyük. Normalde Ripley olmak için oyuncu biraz yaşlı ama muhteşem oyunculuğuyla o da önemini kaybetmiş. Son bölümde bir de sürpriz var.Ripley çok acayip bir iş olmuş, iki bölüm kalmasına rağmen bayıldım diziye.
Hikayenin işlenişi bir garip geliyor ilk birkaç bölüm. Ripley karakteri de başta çok olmamış gibi duruyordu ama şimdi bakınca kurguya tam olarak uymuş.Ben de çok beğendim. Atmosfer, tamamının siyah-beyaz olması gibi etkenlerin de payı büyük. Normalde Ripley olmak için oyuncu biraz yaşlı ama muhteşem oyunculuğuyla o da önemini kaybetmiş. Son bölümde bir de sürpriz var.
Malum ikilinin karşı karşıya geldiği sahneyi nasıl bulacaksın merak ettim şimdi.Hikayenin işlenişi bir garip geliyor ilk birkaç bölüm. Ripley karakteri de başta çok olmamış gibi duruyordu ama şimdi bakınca kurguya tam olarak uymuş.