Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dark Souls

Hayın çiyan herifin teki değil miydi olm bu herif nasıl bana benzeşiyoruz.. :artiz:
Hain main ama karakterin belli bir nedeni var. Dark Souls 3'te az çok hak veriyorsun karaktere. Hem Dark Souls dünyası distopik bir dünya. Kimse kimseye güvenmiyor. Sana benzettiğim yönler şu: Karakter nihilizme yakın bakış açısı ve sarkastik kişiliği var. Ve en önemlisi sana çok benziyor :d Bunların olması direk seni aklıma getirdi. :gamyon:
 
-DS1'de son Boss'u kesince direk yeni oyuna attığı için DLC'lere bakamadım hiç, seriyi bitirmek istediğimden DS2 geçtim. Harita tasarımı çok çok iyiydi. Gargoyle'dan düşen Axe düşmanın animasyonunu sıfırladığı için oyunu baya kolaylaştırdı çok uğraşamadım.

-DS2 bütün From Software oyunları arasındaki en ucuz zorluğa sahip oyun bence. Bilmeden başlangıçtaki 2 bölgeyi es geçip sonraki bölgeye gittiğim için ayrı bir zorlaşmıştı oyun benim için. Statlardaki AGL miydi neydi onu 35 yapınca oyun kendine gelmişti. Dragon Tooth veya benzeri diğer sopa ile bitirmiştim sanırım bunu da, Kaido gibi koydu mu göçürüyordu.

-DS3 baya iyiydi, kesilebilecek ne varsa kestim. Elden Ring'in, Bossları daha güzel hali diyebilirim. İkiz kılıçlar ile oynamak baya keyifli.

From Software oyunlarının yaptığı en iyi şey düşman tasarımı bence, sadece Bossların değil her düşmanın bir karakteri var. Sonra keşif hissi geliyor.

Amazon Almanya'dan, Dark Souls Trilogy satın aldım(1400tl), 3 oyun + bütün DLC'ler var. Ps Store indirimlerinden daha ucuza gelmişti.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık