Yok ağa tek bir tane bile yüzümde ki yağ bezelerinin azıp çoğalmasına neden oluyor hani insanların yemeğine karışmak haddim değil de yemeyin be ağa şunu ya.Bir seferden bir şey olmaz.
Yok ağa tek bir tane bile yüzümde ki yağ bezelerinin azıp çoğalmasına neden oluyor hani insanların yemeğine karışmak haddim değil de yemeyin be ağa şunu ya.Bir seferden bir şey olmaz.
Bende zaten çok yemiyorum artık.Yok ağa tek bir tane bile yüzümde ki yağ bezelerinin azıp çoğalmasına neden oluyor hani insanların yemeğine karışmak haddim değil de yemeyin be ağa şunu ya.
Bunlar hep subliminalHemen hemen her yerde var. Yoksa yüksek ihtimal alan çok fazla kişi vardır. Mutlaka dene .d
Valla daha da azaltıp bırakman dileği ile cips ve kola canavarı bir adamdım uzun süre önce bıraktım ve bir daha da başlamam.Bende zaten çok yemiyorum artık.
Tadı çok güzel ama dayanamıyoruz ?Yok ağa tek bir tane bile yüzümde ki yağ bezelerinin azıp çoğalmasına neden oluyor hani insanların yemeğine karışmak haddim değil de yemeyin be ağa şunu ya.
Taso dönemleri belki yüzlerce yemişimdir. Kan verirken artık koyu renk çıkıyordu. ? Hepsini cips yiye yiye tamamlamıştım.Valla daha da azaltıp bırakman dileği ile cips ve kola canavarı bir adamdım uzun süre önce bıraktım ve bir daha da başlamam.
Cips olayı boş, ince kabuklu bol sulu mandalina yiyeceksinŞarküteri cipsinden şaşmam