Teşekkür ederimManga denizi sitesinden okuyabilirsin 269. Bölümden devam ediyor
Sormayı unuttum anime yeni bölümü gelecek mi eğer gelecekse mangaya bakmayayım yeni bölüm olmayacaksa okuyayım
Teşekkür ederimManga denizi sitesinden okuyabilirsin 269. Bölümden devam ediyor
bildiğim kadarıyla anime için yeni sezon duyurusu yapmadılar. manga final aşamasında belki bitmesini beklerler.Teşekkür ederim
Sormayı unuttum anime yeni bölümü gelecek mi eğer gelecekse mangaya bakmayayım yeni bölüm olmayacaksa okuyayım
Anime sonrası filmi çıktı ve tuttu. Oyunları çıktı ve sattı. Yani popülerlik sorunu yok. Anime kaldığı yerden devam eder ama çok büyük ihtimal manganın bitişini bekliyorlar.Teşekkür ederim
Mangaka öldü sanmıştım ben meğerse black clover diye bir serisinin var olduğunu unutmuş bundan sonra unutmaz ins.4 ay sonra yeni bölüm geldi.
Black Clover Chapter 369
You are reading Black Clover Chapter 369 in English. Read Chapter 369 of Black Clover manga online.ww8.readblackclover.com
Mangakanın sağlığı kötüye gittiğinden ötürü seri dergi değiştirdi bundan sonra 3 ayda bir bölüm verecek diye biliyorum.Mangaka öldü sanmıştım ben meğerse black clover diye bir serisinin var olduğunu unutmuş bundan sonra unutmaz ins.
Sahi mi hiç bilmiyordum adamın günahını aldık da şimdi hiç mi doğru işim olmayacak benim.Mangakanın sağlığı kötüye gittiğinden ötürü seri dergi değiştirdi bundan sonra 3 ayda bir bölüm verecek diye biliyorum.