Rezalet. Banlayın bunu.Goodreaders hesabima baktim ve bu yil 100 kitap hedeflemisken 87(birkac manga sikismis cikarsak 82 yapiyor.) tane okudugumu gordum. Bu hesaptan sonra ortalamanin altinda kaldim uhuhuh
Rezalet. Banlayın bunu.Goodreaders hesabima baktim ve bu yil 100 kitap hedeflemisken 87(birkac manga sikismis cikarsak 82 yapiyor.) tane okudugumu gordum. Bu hesaptan sonra ortalamanin altinda kaldim uhuhuh
Kendini hazirla. Banlamana gerek kalmadan seni buradan silecegim!Rezalet. Banlayın bunu.
Ne bu atanamamış bankai falan mı.......Kendini hazirla. Banlamana gerek kalmadan seni buradan silecegim!
7000 geçersin yaşlandıkça gezme ve okumaya daha çok zamanın kalacak. bence konuya okumaya nasıl başladığımızı da ekle misal çocukken ergenlikte neler okurduk büyüdükçe neler ilgi çekmeye başladı. merak sürükleyicilik 1 ayda 60 70 kitap okutur.Amaç değil de heves ettim.
Şu intizam bizde olsa neler yapardık kimbilir. Goodreads bile kullanamayan bir elemanım ben.10 aylık serüveni bırakıyorum buraya.
10 ayda 42427 sayfa okumuşum.