sensey 9 Ocak 2021 #41 Lütfen ama lütfen ikisi de düşsün. Kadın 200 bölümdür birilerini kovalıyor. Sonraki arc da olursa Teach'e yazık, Shanks'a yazık, işlenmeyen diğer karakterle yazık. 2 karakter de yeteneklerini göstersin ve vay be diyelim, olay kapansın.
Lütfen ama lütfen ikisi de düşsün. Kadın 200 bölümdür birilerini kovalıyor. Sonraki arc da olursa Teach'e yazık, Shanks'a yazık, işlenmeyen diğer karakterle yazık. 2 karakter de yeteneklerini göstersin ve vay be diyelim, olay kapansın.
Roo 9 Ocak 2021 #42 Lütfü'nün vurduğu kim düşmüş? Big Mom gider dernek kurar, Kaido'da digimon'a katılır.
Montana 9 Ocak 2021 #43 Big Mom'un karakteri el vermez Luffy'nin müttefiki olmaya. Eninde sonunda düşer yani, burda ya da başka yerde.
Big Mom'un karakteri el vermez Luffy'nin müttefiki olmaya. Eninde sonunda düşer yani, burda ya da başka yerde.
Karga 9 Ocak 2021 #44 Bigmom Luffy ye nasıl katılacak? Kafası kesilen Yonkolar nasıl hayatlarına devam edip Luffy ye katılabilir aga?
Bigmom Luffy ye nasıl katılacak? Kafası kesilen Yonkolar nasıl hayatlarına devam edip Luffy ye katılabilir aga?
Cavitq11 9 Ocak 2021 #45 4 imparator saga'dayız,Wano'da Kaido ile Bm ittifakı tarihe karışacaktır,daha sonra Shanks ile Teach'e geçilir. İkinci olarakta tanrı vadisi olayı diye bir göndermede var. Kaido ile Bm'nin işi bitti sayılır. Bu kadar güç yetmez onu bende biliyorum ama Oda bir yolunu bulur destek falan gelir.
4 imparator saga'dayız,Wano'da Kaido ile Bm ittifakı tarihe karışacaktır,daha sonra Shanks ile Teach'e geçilir. İkinci olarakta tanrı vadisi olayı diye bir göndermede var. Kaido ile Bm'nin işi bitti sayılır. Bu kadar güç yetmez onu bende biliyorum ama Oda bir yolunu bulur destek falan gelir.
D.Darkness 9 Ocak 2021 #48 Monkey D. Dragon dedi ki: Hiç biri düşmez ile ikisi de düşmez arasında kaldım. Genişletmek için tıkla ... Ikisi de ayni sey ?
Monkey D. Dragon dedi ki: Hiç biri düşmez ile ikisi de düşmez arasında kaldım. Genişletmek için tıkla ... Ikisi de ayni sey ?
Monkey D. Dragon 9 Ocak 2021 #49 D.Darkness dedi ki: Ikisi de ayni sey ? Genişletmek için tıkla ... Yapma yav
D.Darkness 9 Ocak 2021 #50 Monkey D. Dragon dedi ki: Yapma yav Genişletmek için tıkla ... Okusana yazdığını kanka