Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Herkes ona Kızıl Saç Korsanları'nın kaptanı derken kendi tayfası Shanks'a neden hep Patron diyor. Bence Shanks Kızıl Saç Korsanları'na sonradan katıldı (Roger'in İdamından sonra). Aslında Kızıl Saç Korsanları'nın kaptanı Luffy'nin Annesi olabilir. O ölünce yerine Shanks geçti tayfanın başına. Ama tayfa önceki kaptanlarına olan saygılarından ötürü Shanks'a Patron diyor. Bu Dragon'nun Luffy'nin korsan olduğunu duyunca neden şaşırdığınıda açıklar. Çünkü Annesi de Korsandı. Shanks'ın Luffy'ye neden yardım ettiğinide açıklar. Kaptanına onu koruyacağına dağir söz vermiş olabilir. Shanks Ve Kızıl Saç Tayfasıda Luffy Baya Seviyor. Hatta belki Luffy'nin Meyvesi'nin ondan önceki Kullanıcısı'da Annesi olabilir. O ölünce Shanks Dünya Hükümeti'nin eline geçen Kaptanı'nın meyvesini çalıp onun oğluna yedirdi.

Biraz Absürt bir fikir ama söylemek istedim.
 
Son düzenleme:
Hep öyle bir beklenti var Shanks ile Luffynin annesi arasında bir bağlantı yatkınlığı buluyor herkes. Shanks,Luffynin dayısı diyende oluyor.
 
Şunu daha yeni okudum, önceden okuduysam da hatırlamıyordum.

Nika linkteki hikayede olduğu gibi defter ve kalem oluşturursa; One Piece(Hazine) Joy Boy tarafından çizilmiş bir Çizgi Roman çıkabilir, Oda bu hikayesinde çok fazla Kader muhabbeti yapmış. Bu yüzden Antik Krallık dönemlerini Manga tarzıyla değilde Comic/Cartoon çizim tarzıyla okuyabiliriz. Joy Boy bir seri çizip karanlık 100 yılı ve 800 yıllık süreçte ne olduğunu anlatmıştır. Joy Boy'un Çizgi Romanı Roger'ın ölümüyle biter "800 yıl sonra dönemin en ünlü korsanının ölümüyle büyük korsan çağı başlar ve bu çağda doğacak olan bir çocuk dünyayı tekrar Tek Parça yapar." hikayenin ucu açık bırakılmıştır... Sonra One Piece(Manga), Roger'ın ölümüyle başlar. Joy Boy 800 yıl sonra ne olacağını bilmiyor, ne olacağını bizzat yazdı/çizdi belki de. Kısaca Billy Bat kokuları geliyor...

fav2: Bu Xebec ya Yanık İzli Adam ya da Lastik meyvesinin önceki kullanıcısı; bu adamı daha niye göstermedi bize, neyin gizemini kasıyor daha. Zaten Xebec ve topladığı tayfaya bakarsak bizim tayfanın Senpai'si gibiler. Luffy'nin diğer dedesi olduğunu da bir kez daha yazalım.
 
Herkes ona Kızıl Saç Korsanları'nın kaptanı derken kendi tayfası Shanks'a neden hep Patron diyor.
Shanks'ın mafyatik bağlantıları olabilir, feodal japon yakuzası misali. Adam Allah'ın güney mavisinden Kid'in sicil kaydını döktürüyor 2 sözüyle. Devletle bağlantıları da var, Dünya Hükümetinin yonko sistemine soktuğu o bir sıçan bence. Her mafyanın güçlendikten sonra yaptığı devlete ayar çekmesi misali bazı taşkınlıkları olsa da ipleri Gorosei'nin elinde.
 
Aynı bedende yaşayan siyam üçüzleri yada dördüzler diye düşünüyorum. Vücut anomalisiyle doğdular,Karasakalın ırkı yada özel gücü sebebiyle vücutlarını kontrol etmeyi öğrendiler. Üçü de belirli saatlerde vücudun kontrolünü ele alıyor. Biri diğerinin ne yaptığını hatırlamıyor. Dördüncü bir kardeş daha var fakat o uzun zamandır uyuyor en karanlık tarafları o. o uyandığı zaman Karasakalın asıl gücü ortaya çıkacak.
 
Hep öyle bir beklenti var Shanks ile Luffynin annesi arasında bir bağlantı yatkınlığı buluyor herkes. Shanks,Luffynin dayısı diyende oluyor.
Öyle bir teori'de yazmıştım önceden bura. Shanks Belki Luffy'nin dayısı olabilir, Çünkü Luffy'nin 40 yaşındaki hali Shanks'a çok benziyor.
 
One Piece, Luffy, Robin ve belki de diğer Hasır Şapkaların, Luffy'nin orijinal Joyboy olacağı ve Robin'in Luffy'nin tüm hikayelerini detaylandıran Poneglyph'leri yazacağı Hiçlik Yüzyılı'na geri gitmesine olanak sağlayacak bir tür zaman portalı veya makinesidir. maceralar ve Gizli Tarih. Luffy, Imu'ya karşı savaşacak ve kaybedecek, bu da Dünya Hükümeti'nin kurulmasına yol açacak. 800 yıl sonra ikinci bir tur için geri döneceğine söz verecek ve ya geldiği portalı kullanarak ya da Toki'nin şeytan meyvesi yeteneğini kullanarak, Imu'yu yeneceği Son Savaş için tam zamanında geleceğe geri dönecek. Roger güldü çünkü Doğu Mavi'den Son Savaş'a kadar Luffy'nin tüm saçma maceralarını ayrıntılarıyla anlatan son ponegglifleri okuyordu; ve aynı zamanda zaman döngüsünün komikliğini fark ettiği için Joyboy'dan miras aldığı vasiyet, Luffy'yi Joyboy yapan miras haline gelecektir.

Alıntı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık