Bence Tsuru gençliğinde belki amirale hasar verebilir ama şu anki haliyle diğer koramiraller gibi çaresiz kalır.Tsuru'yu saymazsam kalanı amirale bir şey yapamaz gibi geliyor.
Tsuru Dof'tan güçlü çıkabilir.
Bence Tsuru gençliğinde belki amirale hasar verebilir ama şu anki haliyle diğer koramiraller gibi çaresiz kalır.Tsuru'yu saymazsam kalanı amirale bir şey yapamaz gibi geliyor.
Ben yaşlandığını hiç hesaplamadım tabi Şu an güçten düşmüşse bile Amiralden tek yiyeceğine ihtimal vermiyorum. İlla ki hasar verir ama yenme şansı veya ciddi bir hasar verme ihtimali sıfır bence. Ama genç hali olsa Amirale kolay kolay yenilmezdi gibi geliyor bana.Bence Tsuru gençliğinde belki amirale hasar verebilir ama şu anki haliyle diğer koramiraller gibi çaresiz kalır.
Hocam allah aşkına şu kanıya nerden vardın.Dur ben bir tahmin edeyim,yoksa doff gemideyken, elleri ayakları zincirliyken,Debenlenmeye başladığında 4 5 tane marine askeri geliyor ve tsura dur işareti yapıyor ordan mı bu kanıya vardın doftan güçlü olduğuna.Tsuru'yu saymazsam kalanı amirale bir şey yapamaz gibi geliyor.
Hacı yalnış mi hatırlıyorum diye düşündüm de şimdi sanırım bu sefer yalnış hatırlamıyorumHocam allah aşkına şu kanıya nerden vardın.Dur ben bir tahmin edeyim,yoksa doff gemideyken, elleri ayakları zincirliyken,Debenlenmeye başladığında 4 5 tane marine askeri geliyor ve tsura dur işareti yapıyor ordan mı bu kanıya vardın doftan güçlü olduğuna.
Hacı orda bir tek tsura yokki koraramiraller falan filan bir ton adam var yani.Tsura vs doff da şuanda imkanı yok güle oynaya alır doff.Gençliği olsa tsuranın azdan yorar bir luffy veya law kadar yormaz bence.Hacı yalnış mi hatırlıyorum diye düşündüm de şimdi sanırım bu sefer yalnış hatırlamıyorum
Dof gençliğinde Tsuru'dan kaçıyordu ya. Şimdi düşününce Smoker'dan Maynard'tan falan kaçmaz. O yüzden Tsuru Dof'tan güçlüdür diye düşündüm. Bir de bu kadın gençliğinden beri Garp ve Sengoku ile takılıyor. İlla ki bir olayı vardır
Yaşlı halini zaten Dof alır. Ama dofun yanında tayfası varken kaçması bana acaba dedirtiyor. Smoker'a iki atan adam bu sonuçta.Hacı orda bir tek tsura yokki koraramiraller falan filan bir ton adam var yani.Tsura vs doff da şuanda imkanı yok güle oynaya alır doff.Gençliği olsa tsuranın azdan yorar bir luffy veya law kadar yormaz bence.