Second Captain Zoro 23 Ağu 2017 #331 amaneden dedi ki: Hunter x Hunter'ın çıktı, onun da gelmesi çok sürmez. Genişletmek için tıkla ... Takip ettigim bir manga degil ama goz atarim yinede
amaneden dedi ki: Hunter x Hunter'ın çıktı, onun da gelmesi çok sürmez. Genişletmek için tıkla ... Takip ettigim bir manga degil ama goz atarim yinede
amaneden 23 Ağu 2017 #332 Second Captain Zoro dedi ki: Takip ettigim bir manga degil ama goz atarim yinede Genişletmek için tıkla ... Yok yok. Ben de etmiyorum. Spoiler sürecinde ilk HxH çıkıyor. Ondan sonra One Piece çıkıyor. Çıkacağını gösteren bir belirti sadece.
Second Captain Zoro dedi ki: Takip ettigim bir manga degil ama goz atarim yinede Genişletmek için tıkla ... Yok yok. Ben de etmiyorum. Spoiler sürecinde ilk HxH çıkıyor. Ondan sonra One Piece çıkıyor. Çıkacağını gösteren bir belirti sadece.
Second Captain Zoro 23 Ağu 2017 #333 amaneden dedi ki: Yok yok. Ben de etmiyorum. Spoiler sürecinde ilk HxH çıkıyor. Ondan sonra One Piece çıkıyor. Çıkacağını gösteren bir belirti sadece. Genişletmek için tıkla ...
amaneden dedi ki: Yok yok. Ben de etmiyorum. Spoiler sürecinde ilk HxH çıkıyor. Ondan sonra One Piece çıkıyor. Çıkacağını gösteren bir belirti sadece. Genişletmek için tıkla ...
Second Captain Zoro 23 Ağu 2017 #335 amaneden dedi ki: Biliydim böyle olacağını. Eli kulağında. Genişletmek için tıkla ...