Buna geri dönülmesini ben de sevdim. Geçişlerde kişilerin eskisi gibi kendi müziği de olsa daha iyi olur aslında.Eskisi gibi reklam aralarında poster koymaları güzel olmuş.
Büyük ihtimalle öyle bir durum söz konusu. Bölümü izleyince daha net anlaşılır.Buna geri dönülmesini ben de sevdim. Geçişlerde kişilerin eskisi gibi kendi müziği de olsa daha iyi olur aslında.
Bir de Sanji ile ilgili söylediğin kısma baktım. Orda hakikaten hepsini tek tek tekmelemiyor. Şok dalgası gibi bir şey var o kısımda.
Nasıl da kaido'nun luffy'den güçlü oldugnu göstermişler opening
de luffy g4 kokalı tüm güc saldırıyo kaido kolunu koka yapma geregi
bile görmemiş.
Pacifista ile falan kapışmasını gösterdikten sonra openingte sonradan gördük kapışmayı. Şimdi bi openingte amirallerle kapıştırıyolar bi openingte yonkou ile. Boş yere beklenti içine sokuyorlar mangayı takip etmeyeni.Şöyle duygu veremiyorlar artık.
Tam beklentimi karşılar şekilde çizmişler,daha aşağısı kurtarmaz.Luffy,Kaido'yu tek başına alırsa KK seviyesini aşmış olur,nazarımda.
Nasıl da kaido'nun luffy'den güçlü oldugnu göstermişler opening
de luffy g4 kokalı tüm güc saldırıyo kaido kolunu koka yapma geregi
bile görmemiş.
Dofu da tek alıyorduTam beklentimi karşılar şekilde çizmişler,daha aşağısı kurtarmaz.Luffy,Kaido'yu tek başına alırsa KK seviyesini aşmış olur,nazarımda.
ortumdan negzel mont yapılır he...
Aldı diyolar ben bilmem .Dofu da tek alıyordu