Güzel bölümdü beklediğim sahnelerden biriydi bu hakuba olayı güzel yapmışlar..
Benim anladığım kadarıyla ruhani bir güç değil o,çok hızlı hareket ediyor bu sayede 9 kılıcı var gibi görünüyor.Hem abi özel ruhani güç diye bir şey yok bence,bi haki var bildiğimiz ruhla alakalı o kadar bence.Zaten One Piece bu tür teknikleri öyle adam akıllı irdeleyin bir seri değil.Çoğu şeyi çok üstünkörü geçiyor.Sanmıyorum yani.En en iyi ihtimalle o ashura haki ile açıklanabilirki Bununda hiç böyle olduğunu sanmıyorumRuhani kişiliği değil de ruh gücünü kullanarak Ashura açtığını gördük mesela. Ashura geliştirilebilir mi, ya da onun gibi başka bir teknik çıkar mı bilmem. Ama bu ruhani güç, kötü enerji veya aura gibi bir şeyle mümkün oluyor sanırım. Şahingöz'den de 2. bir form bekliyorum, yakışır
Tamam işte o kadar hızlı hareket ediyorım öyleymiş gibi gözüküyor.Hani bu şeytan çağırma olayı ve gösterilen o şey sadece bir sembol bence.
Adam burda durduğu yerde Ashura'yı çıkarmış ve Kaku da bunu görüyor. Neresi hızla alakalı la bunun Adam ayakta çınar gibi duruyor işte
8.20 civarı Bastille anlatmaya başlıyor. 10.30dan sonrada kolezyumdaki sahne.Hakuba sahnesi kaçıncı dakikada başlıyor?
O kısmı izleyip kapatayım
Teşekkürler.8.20 civarı Bastille anlatmaya başlıyor. 10.30dan sonrada kolezyumdaki sahne.