Filmin tamamını daha yeni izledim.Bu World amiral Z'den daha güçlü gözüktü gözüme.Çok abarttılar adamı.İttifak kurmuşlar Garp ve Sengoku gitmiş ajan sokmuşlar falan sanırsın yonko.
Z filminde luffy eğitimini tamamladıktan sonra mı dövüşmüştü ? Luffy daha zayıf olduğu için mi bana öyle geldi acaba yoksa normalde Z daha mı güçlü bilemedim.
Ha bu arada Hancocku filmde olması gerektiği gibi göstermişler.Daha 500 milyonluk adamın sağ kolunu tek başına halledemiyor.Bu kısmı hancocku abartanlar iyi izlesin filler bile olsa.Dikkatimi çeken 2 şey daha oldu.Bizim punk hazardda gördüğümüz donmuş mahkumlardan birisiymiş World.Bu donma meselesinin altından farklı şeyler çıkacak gibi.
Birde luffynin dövüşerek güçlendiğini söylüyor.Bunu filme özellikle eklemişler.Yani adamda özel bir durum kesinlikle var hakiyle alakalı değil bu durum.Daha güçsüzken başlıyor dövüşe dayağını yiyip dövüştükçe güçlenip rakibini yeniyor.Hep aynı.Yarış atı gibi sonradan açılıyor.Bunun sadece irade ve nakama muhabbetiyle alakalı olduğunu sanmıyorum.