Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2024 Yerel Seçimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekrem imamoglu’nun yol taksi falan bırakıp artık kentsel dönüşüme yoğunlaşması gerekiyor. omuzlarında çok büyük yük var ama istanbul’u kurtarabildiği kadar kurtarması lazım. gelecek seçimde kaç km metro yapıldıgı değil ne kadar binanın değiştiğini söylesin, tabi o zamana kadar felaket gerceklesmezse
Kentsel dönüşüme girmesi gereken tonla bina var, artık eli daha güçlü ama bu konuda hala çaresiz. Sadece İBB bütçesiyle yapılacak iş değil bu.
Hükümetin destek vermesi gerekiyor, ama ortada bize oy vermezseniz yardım gelmez diyen reis varken o da zor ihtimal. Depremin sorumluluğunu cehabe zihniyetine yükleme fırsatı da var ellerinde. İmamın işi zor.
 
İstanbul'un yarısını memlekete dağıtmadan depreme önlem alamazsın. Kimsenin buna gücü yetmez kısa vadede. En az 20 yıl önce nüfusu kontrol altına alınıp binalar yenilenmeliydi o şehirde
Kaç senedir çözme imkanı vardı Akp'nin.... Çözmeyip, başkasına atacaklar suçu şimdi. Biraz vatanını seven insanın şunu parti meselesi yapmadan bir an önce çözmesi gerekiyor. İstanbul'un da dağaııtlması şart bu arada, depremi geç o nüfusu kaldırmıyor şehir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık