Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] 2011-2020 Yıllarının En İyi Oyunları

2011-2020 Yıllarının En İyi Oyunu?


  • Kullanılan toplam oy
    72
Witcherın üstüne neden bir de ek paket eklenmiş ki? Tamam çok iyi bir ek paket ama başka bir oyundan sayamayız, özellikle böyle bir listede. Yerine eklenecek the last of us, ac odyssey, mass effect serisi falan varken çok yavan bir liste olmuş.
 
Tam ne kadar eksik bir anket diyecektim ki diğer konularda 1. olan oyunların anketi sanırım bu.

Neyse oyum 3 aslan parçasına.

Ghost of Tsushima
Rdr2
Witcher3

Gta5’in benim oyuma ihtiyacı yok diye düşünüyorum.
 
Kendi favorilerim ve en iyi gördüklerim farklı. En iyileri sıralasam skyrim ve dragon age:inquisition ilk 10’a girmeyebilir ama benim favorilerimin sırası bu:

1-Skyrim
2-Nioh 2
3-Metal gear solid 5: phantom pain
4-Monster hunter world
5-Bloodborne
6–Dragon age inquisition
7-Red dead redemption 2
8-Witcher 3
9-Ghost of tsushima
10-Doom eternal

Henüz dmc 5’i oynamadım. Oynadığımda ilk 5’e girer. Aklıma gelmeyen ve listede olmayan oyunlar olabilir ama bir numaram değişmez. Skyrim çok kusurlu olsa da yeri çok ayrı. Detaylıca karşılaştırmaya kalksam listedeki her oyun ondan iyi olabilir ama geçen sene denediğimde bile çok eğlendirdi. Oyunda ne var çözemedim. Mantıklı değil bu kadar sevmem.

Rdr 2 ve witcher 3 bazı şeyleri çok iyi yaptılar. Onların haricindekileri tamamen oynanış mekaniklerinden dolayı sevdim. Hikayesi nerdeyse olmayan da var (mhw) yarısı eksik kalan da var (mgs5).
 
Son düzenleme:
valhalla,crysis,gta5.Rdr 2 daha oynamadım büyük ihtimalle oda buraya girer.Far cry serisi var birde,
 
Son düzenleme:
Liste eksik, mass effect gibi kral bir oyun serisi yok. Bir cok indie oyun yok. terraria olsun, rimworld olsun bu listedeki bir cok oyunu agir tokatlar. Bu listede sadece aaa oyunlar var. Ayrica bence mass effect serisi tes ve witcher serisinden daha iyidir. Witcher oyunlarinin oynanisi ve yapisi bana gore cok kotu, sevmedigim bir stili var. Biraz oynayip sarmadigi icin kaldirmistim. Skyrim ise cok iyi bir oyun olmasina ragmen seri acisindan bakarsam mass effectin gerisindedir benim icin. Andromedayi saymiyorum tabii ki... Listede ise favorim skyrim, ikinci far cry 3
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık