Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanoda mihawkı bilenler muhtemelen ölmüştür. Kaldıki neden mihawktan bahsetsinler. Ayrıca Mihawk ne zaman en iyi oldu bilinmiyor. En iyi olmadan önce gitmiş olabilir. Kaido varken neden gitsin zaten. Ayrıca neyle çıkacak wanoya o da muamma. Benim iddiam oden dünyayı gezerken mihawkı gördü. Mihawkın odeni bilmesi yeterli. Wanonun en güçlüsü o. Onu geçse yeter. Bu kadar basit.
Haklısın Mihawk abi. :D
 
Gorosei’nin vereceği tepki benim için çok önemli. Imu’nun böyle bir planının olduğunu bilmiyor bile olabilirler. Ki bence bu ihtimal de var.

Hatırlanacak olursa Imu, Lulusia’nın yok edilişini yakın konuma bağlayarak Gorosei’ye açıkladı. Yani Imu, Gorosei’ye, Lulusia’yı yok edip deniz seviyesini yükseltmek istiyorum demedi.

Bilmiyorum Gorosei eğer ki Imu’nun nihai amacını bilmiyorsa -ki bence bilmiyorlar- o zaman farklı bir şeyler izleyebiliriz.

Belki de Imu bakacak ki Gorosei kendisine ihanet etmeye hazırlanıyor o zaman onlar hamle yapmadan ben yapayım diyip Egghead’de bulunuyorlarken ölümsüzlüklerini tak diye alacak. Ve bizimkiler bu şekilde Gorosei’yi indirecek.

Yani Gorosei’nin fişini Imu bile çekebilir.
 
Joy Boy batıracaktı dünyayı belki, bir baktı; Gemi yok, fil yok, robot yok, o yok bu yok. Ne haliniz varsa görün diyip öldü sanırım.

Telefon konuşmaları
Joyboy: Robot nerdesin?
Robot: Abi sanayideyim 100 bin bakımı geldi gemiye, ben de yağ değiştirecem.
J: Zamanı mı şimdi! Fil nerede?
R: Abi fil senin hakkında şöyle b-
J: Kapat lan kapat, size İmu fazla.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık