Queen vssindeki gibi yamulcak gene.Vergoda bacağı çatlamıştı, bakalım şimdi neresi kırılacak Saji'nin?
Hızlı paket yapıyoruz zaten 5 saniyede bir. Bol yapmaya gerek yok xDBol bandajlı yap paketi kıskançlığın dökülüyor
Yani. Guernica hükümete katılıp dayanıklılığını, zekasını üst düzey seviyelere getirecek eğitim fırsatlarına sahip olmuş, balı sayesinde bu firsatlar karşısına çıkmış. Ve balı sayesinde böyle fırsatları değerlendirip kendisini geliştirmiş.Seri bence hemen bitmeli, ama Luffy, Guernica kadar ballı değil diye uzuyor.
Kendini ciddiye almayan bir seriyi ben niye ciddiye alayım? Yazar, Luffy gibi evrenin en güçlü kişilerinden birinin bile karşısında çaresiz kalıp kaçmak zorunda kaldığı Saturn'ü hepsini toplasan Zoro kadar bile etmeyecek kişilerin karşısına çıkarıyor.Eskiden @Smoker bolum yorumlarinda gayriciddi tartismaya izin vermez, caps tarzinda video atanlari konudan yasaklardi. Simdi o bile bu seriden o kadar umudu kesmis ki bolum yorumlarinda donen goygoy'a o da katiliyor
Zoro'nun şansı daha yüksektir. Sonuçta iki kişiler.Zoro, Nusjuro'yu devirir diyen sayısı daha fazladır. İkisi de gerçeği yansıtmıyor tabi.
Sen görmeden, gözünü kapatıp yapıyorsun zaten cane o yüzden bol yapman senin hayrınaHızlı paket yapıyoruz zaten 5 saniyede bir. Bol yapmaya gerek yok xD
Zoro bu bölüm 5 kişi tarafından kurtarılmadı benim keyfim yerinde xDSen görmeden, gözünü kapatıp yapıyorsun zaten cane o yüzden bol yapman senin hayrına