Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112: Zor Açı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 32 26.0%
  • Orta

    Kullanılan: 48 39.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    123
İlerleyen bölümlerde kadimlerin olayını çözerler meyveler iptal olur. Hepsi geri püskürtülür Warcury ve bir kişi hariç. Nusjuro meyveyi kapatıp tayfanın yarısını keser ve kılıcından bahseder. Nusjuro : Bu kılıç Ryuma’yı bile alt etti.Sizler bir hiçsiniz sizler için Im-sama’nın bahşettiği güçleri kullanmama bile gerek yok. Zoro : Ryuma yenilmez bir samuraydı onunla karşılaştım yalan söylüyorsun. Nusjuro : Gerçekten de Ryuma’nın eceliyle öldüğünü mü düşünüyorsun ?
 
Nusjuro olurda Ryuma'nın kılıcını görüpte bir şekilde yaşadıysa bu kıvanç ona ömrü boyunca yeter.
 

Kılıçtan akan kanlar... Muazzam seviye de tehdit ve öldürme iç güdüsü yayan bir duruş. Zoro bunu net hissedecek ve Jinbe'nin yanından bir anda kaybolup... kel amcanın karşısına çıkacaktır net. Eğer bu olursa muazzam bir dövüş bizi bekliyor...
Dede alzheimer'i yuzunden kilici sapindan degil, keskin yerinden tutmus; o kanlar elinin kanlariymis :(
 
Gorosei'nin her birinin ayri güçleri mevcut ancak özünde hepsinde yenilenme, hasar almama vb. gibi ortak özellikleri var gibi. Kesip biçsen dahi bir anlam ifade etmiyor. Ancak oda feyk atıp basit bir hadikap verebilir hasar olayina. luffy'nin red roc işe yaramamis gibi duruyor gerçi tepkisi sanki hasar almis gibiydi ancak aynisini satürne yapsa luffy o da yenilenicek işe yaramayacak. Kizaruyu patates eden g5 dahi hasar veremiyorsa olay haki degildir.
 
Bölümde 6-7 defa goroseilerin gözüne fokus var, tesadüf olamaz bu kesin gözlerinde bir olay var, oda bi sbs de göz bantlı karakter ortaya çıktıktan sonra one piece bulunucak demişti oda alttan alttan gözlere bi anlam yüklüyor.Kral haki kullanılırken de hep gözlere fokus yapılıyor. antik krallık ve silinmiş yüzyıl ile bi bağlantısına çıkacağını düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık