Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112: Zor Açı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 32 26.0%
  • Orta

    Kullanılan: 48 39.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    123
Hırsız siteyi açtım baktım neredeyse tüm serileri başka sitelerden çalmışlar. Kapanan siteler, aktif siteler vs. hiç dinlemeyip çalmışlar. Bölüm aralarında "bunu x site haricinde okuyorsanız emek hırsızlarından okuyorsunuz demektir" gibi yazılara bile bakmamışlar. Yüzyılın hırsızları :D Örn:







Açıkçası bir seri okuyacaksam o siteyi kullanıyorum. Reklam yok ve çoğu siteden hızlı. Korsanfan bilmeyen biri olsam opu da oradan okurdum. Bu tip tüm scan gruplarının mangalarını yayınlayan siteler yıllardır var.( Şuan gerçi hepsi kore serileri paylaşıyor) Bizde de böyle siteler vardı önceden ama scan grupları serilerini isterlerse direk kaldırıyorlardı. Demek artık kimseyi umursamadan direk yapıştırıyorlar..
 
Sanji'yi bilemem ama Zoro'nun hedefi en azından buralar. Zoro bu seviyeye seri sonunda gelecek muhtemelen tabi ama eninde sonunda gelecek dünyanın en güçlüsü olmak istiyorsa, Ghandi'nin de kılıcı kararmış gibi duruyor.
Zoro elbette deiku olacak tabii ama bunun için Gandi'yi ya da Mihawk'ı geçmesine gerek yok. İkisi de ölürse, Zoro'dan güçlü hiçbir kılıç ustası hayatta değilse, doğal olarak Zoro deiku olur. Böylece sözünü tutmuş, hayallerini gerçekleştirmiş olur.
 
Zoro elbette deiku olacak tabii ama bunun için Gandi'yi ya da Mihawk'ı geçmesine gerek yok. İkisi de ölürse, Zoro'dan güçlü hiçbir kılıç ustası hayatta değilse, doğal olarak Zoro deiku olur. Böylece sözünü tutmuş, hayallerini gerçekleştirmiş olur.
Teknik olarak doğru evet :D
 
Amiral'in yamato'ya karşı ""ŞANSI YOK""".
Amiraller oda tarafından hep bir kişilik ve adalet anlayışı çerçevesinde yazıldı. Nasıl yani? şöyle: Şuan ki arc'da ki kizaru'nun kurgusunu ele alalım. Oda'ya göre Kizaru "Tembel Adalet" anlayışına sahipmiş. Ayrıca kendisinin kişiliği konuşma tarzına da bir o kadar yansımış. Tembel bir kişilik ve yavaş bir konuşma tarzı var. Şimdii Kizaru, eski dostları ve sevdiği insanları defalarca kez öldürebilirdi. Bu fırsat eline birçok kez geçti. Ufacık lazerden büyük patlamalar yapan, ışık hızında hareket eden bir adam için fındık gibi görev. Ama hep ağırdan aldı, "tembellik" yaptı. Görevi vegapunk'ı öldürmekti. Vegapunk'ın işini bitirmesi çok sürdü. Bu onun gücüne işaret değil bu onun hikayedeki kurgusunun olayı. Hala daha ağır davranıyor çünkü vegapunk'ın işini bitirdikten sonra görevin ağırlığını atması yavaş sürüyor. Bu onu zayıf yapmaz arkadaşlar herşey sidik yarışı değil. Amiraller için hiç değil. Amiraller sidik yarışı ile kurgulunan yazılan karakterler değiller.

Şimdi gelelim Yamato'ya karşı "hiç şansı olmayan" Ryokuygu'ya. Ryokuygu "Kararlı - Azimli Adalet" anlayışına sahip. Ryokuygu'nun kişiliği gördüğümüz kadarıyla düşmanlarına karşı fazlasıyla küçümseyici ve alaycı. Hatta ırkçı olmaya kadar gidiyor. Adalet anlayışı ve kişiliğinin karşı düşüncelere karşı alaycı olmasından ötürü kendisine verilen emirleri hiçe saydı ve wano'da olay çıkardı. Bir "imparator tayfası" olan canavar korsanlarını eforsuz yenmesini geçtim alaya aldı. ne kadar yaralı da olsalar bunlar kaido'nun adamları. Ayrıca wano'nun samuraylarını dış dünyadan bihaber yaşayan cahil insanlar olduğunu düşündüğü için küçümsedi. Yamato'nun hakisi ve momo'nun dönüşümünün kontrolünü görünce ciddiye almaya başladı ama devam etmedi dövüş.

Ben hala daha böyle şeyleri savunan insanları anlamıyorum. Bu arkadaş bu arc'ın başında kizaru'nun sanji'ye yem olacağını, Shanks'ın amirallere 1 slash filo amiralerine 1.5 slash atacağını söylemişti. 2-3 slash'te kocaaa dünya hükümetinin "en büyük askeri gücü" denilen adamları gidecek. Yamato'ya karşı 0 şansları olacakmış. xD Dünya hükümetinin büyük güçlerinin yamato'ya, sanji'ye karşı hiç şansları yoksa kapatsınlar kepenkleri gitsinler. Oda'nın naruto vari bir kurgu yapacağını düşünmeniz çok tuhaf. (bkz: Konohamaru'nun pain yenmesi)
Bu arc Kizaru'nun eski "ailesi gibi gördüğü" dostlarına karşı ikilemde kalıp görevini yerine getirmediğini göremeyenler acilen doktora görünmeli.
 
Franky dev ırkından bir koramiral teklerse birde saçını sakalını beyaza boyatırsa yonko üstü seviyeye çıkar. Şuan jinbei seviyesine yakınmıdır merak ediyorum. Usop çöp islelet yancı kaldı nami o kadar p up alıp da birşey gösteremedi. Sanji boş boş takılıyor zoro eski ihtişamında değil. Franky yardırıyor neyseki o var tayfada...
 
özellikle luffy ve et yiyerek düzelme işi çok sık göz önüne sokulmaya başladı yemek yeme durumunun meyve ile ilgisini ya da hakiyle ilgisini merak ediyorum.
 
Mavi alevler, 5 kadim ve sanji. Sert zırh dayanıklılık. Bakalım ortak bir noktaya çıkacak mı
bu arada zoro + sanji = 5 kadim.
kral haki + mavi alev = hakili alevli kadim
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık