Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşver şimdi Dragon'u, bu bilgi doğru mu? Günde iki-üç tane içiyorum, içimde orman yangınları kopuyor. 😂😂
Belli bir partide var sanırım hepsinde olur mu daha belli değil. Ama bu ülkede çok da sağlıklı bir şey aramamak lazım denetim 0 olduğu için. Buna gelene kadar kim bilir ne zehirler icirmişlerdir millete
 
Nasjuro şov geliyor. Spoilerlar neden bu kadar geç kaldı salı günü oldu daha bir diyalog bile düşmedi eskiden çarşamba günü bölüm çıkardı.
 
Şu adadan bütün hasır şapkalar sağ salim çıkarsa devamında seride ne olduğunun pek bir önemi kalmaz. Adamlarda öyle bir plot armor varki yetti artık be nika hariç hiç biri dövüşücek seviyede değil bak hasar alsınlar demiyorum en azında 1 2 tanesinin ölmesi gerek. Sözde yonku tayfası 3 4 kişi dışında haki bilen yok şuraya kadar gelmeleri bile plot rezilliği.
E. Oda, seinen ve şoneni birlikte işliyor. Hikayenin şonen tarafını Hasırşapka tayfası yaşıyor, 2 Yonkoyla karşılaşıyorlar, Gorusei'yle amiralle karşılaşıyorlar, kimsenin burnu kanamıyor, kalıcı yara izi alan, uzvu kopan kimse yok.

Seinen tarafını da Kid ve hurdacı tayfası yaşıyor. Kid, Yonko Sağ koluyla karşılaşıyor, kolunu kaptırıyor; BM'nin 4. adamıyla karşılaşıyor kaçıyorlar, Kaido'yla karşılaşıyor hapse atılıyor, yetmiyor Kid'in sağ koluna smile yedirip ölene kadar gülmekle lanetliyorlar, en son Shanks'la karşılaşıyor gemisini, tayfasını, poneler yoluyla hayallerini, bir ihtimal canını da kaybediyor.

Seride ciddilik yok değil var, ama bizim tayfaya yok, tamamen göstermelik bir ciddiyet :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık