Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Zoro adına ne yazık ki tekrardan utandık.

Sanji taştaş geçti, Lucci’yi yenemedi, Jinbe tarafından çocuk gibi boyun kilidine alındı, Mars’a gücü yetmeyeceği için Oda tarafından kaçırıldı…

@falconx @Alpamis @Whitebear D zoroculuğu bırakmayı ciddi ciddi düşünüyorsak o zaman bu zaman.
Kizaru ağır kaçar diye ondan kaçır, kadimlere gücü kalmadı diye ondan kaçır, kaçırmak için karşısına Lucci koy ama Jinbe gelsin oradan kaçırsın... Zoro bu dünyaya kaçırılmaya mı çizildi ?
 
Redditte, Augur ve Katerina'nın bir şekilde Robin'in gölgesini aldığını, Robin'in bu yüzden yorgun olduğunu(Normalde 2 gün komada kalması gerekiyormuş), Robin'in gölgesini birine aktararak poneleri okumaya çalışacaklarını iddia etmişler.

Robin'in gölgesi alınarak poneglifler okunabilir mi ki?
Robinin yanında eşek olmayan iki tayfa üyesi var. En son gördüğümüzde hiç öyle korumaya çalışıp becerememişler gibi bir ruh halleri yoktu. Bence teoride eksikler var. bu kısma gölgeyle pone okuyamazlar diye örnek yazarken fark edip sildim. Aslında oars gomu kullanıp saldırırken, kafasına şapka takarken, ryuma brookun tekniğini kullanırken gayet belleğinden yararlanıyor. İlginç bir durum. Ama bu kalıcı değil geçici bir durum. Yeni beden gölgesinin sahip olduğunu unutmaya çalışıyor. Pek uzun süreleri olmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık