Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Mesela antik robot ve Zunesha’nın bir kez bile “Nika” isminden bahsetmemelerine sizden bir cevap bulamadım.
Yani Zunesha ve antik robot davul sesine göre Luffy’nin, Joy Boy olduğunu anlamış olabilirler ama ikisinden biri Tanrı Nika ifadesini kullanamaz mıydı?

Devlerin, Vegapunk’un hatta ve hatta Kizaru, Kuma gibi karakterlerin bile tanıdığı “Nika”yı ifade olarak Zunesha ve antik robotun kullanmamasına cevap bulamadım.
Benim aklımda şöyle bir teori var; bu fil ve robot joyboy nikayı açamadan önce aradan çıkıp mühürlendiler. File verilen ceza im tarafından verildi. Muhtemelen nikayı yok edemedikleri gibi fili be devi de yok edemediler. Birine ceza olarak dev bir fil olup sonsuza kadar yürümeyi diğerine de sonsuza kadar uyumayı uygun gördüler. En son nikayı da yok edemeyince ya meyveye hapsettiler ( yada kendisi meyveye dönüştü). Nikanın bir daha asla ortaya çıkmayacağını düşündüler ve ellerinden geleni yaptılar. Bu yüzden fil joyboyun nika olduğunu sonradan gören fil bağlantıyı kuramadı ama nika geldi dedi. Falan filan. 🤔
 
Roger bu kadimlerle hiç karşılaşmadı değil mi ?
Tanrı vadisinde Satürn vardı %99 gene uğursuz aura falan demiş , göz ucuyla görmüştür. Roger gibi adama bunun eksiğini yazmaz oda.
Lucci zaten içinde kötü birisi değil.Çocukluğundan itibaren hayatı onu buralara getirdi.Lucci hiçbir zaman keyfi bir kötülük yapmadı.
adam daha küçükken içindeki öldürme açlığı yüzünden rahatça suçluları öldüreyim bari diye hükümete katılıyor. Sento gibi koruman olayım bana yemek ver saflığında değil yani.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık