Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Zoronun kilicindan cikan dumanlar sigara dumani mi
Dövüşün başında çıkıyor. Son saldırıda çıkmıyor. Son saldırı düm düz saldırı. Kral haki Enma falan yok. Zoronun kral hakisi olduğunu lucci ve jinbei bilmiyor. Kral haki kullansa bunu dile getirirlerdi. Ki yakında şahit olacaklar ve o zaman kral hakisi varmış diyecekler. O zaman mı kabul edeceksin lucciyi indirirken kral haki kullanmadığını.
 
Doğru dedin, gördük ki Lucci'nin aklı Kaku'daymış, Zoro'ya odaklanamamış. Mihawk'ın Lufi'yi izlerken npc korsanları kesmesi gibi bir durum var ortada. Lucci tam güç olsa işler çok farklı sonuçlanabilirdi ama Şanji sayesinde Zoro için işler kötü sonuçlanmadı.
Zaten gaz almasaydı yenilecekti. Jinbei’nin yardımı, sanji’nin gazı, kaku’nun durumu derken adamı ancak yavaşlatabildiler. Kaçmasalardı ikisini de döverdi reis.
 
Katılmayabilirsin ama bu gerçeği değiştirmez 🤷‍♂️

Sengoku Garpı orda tutmasaydı WB'nin yanına Garp'ı da gömerlerdi. Tek bir BB Titanic kaptanını bile safdışı bırakamamış biri için Akainuyu yok etmek çok iddialı bir söylem.

Nasıl WB yaşlılığından dolayı açık verdi ve Squardodan kılıcı yediyse, Garp'ın da Shiryu yu görüp kılıcın önüne atlamaktansan yanlamasına vurup Shiryuyu uçuramadıysa bu Garp'ın yetersizliğidir. Üstelik sürekli saha adamı, full korsan peşinde koşmuş yaşlı olsa bile aktif bir adam ve hastalığı yok diyenlere duyurulur. Biri Hastayken MÜTTEFİĞİ/DOSTU/OĞLU tarafından bıçaklandı ve HASTAYDI diğeri ne hasta ne bıçağı saplayan kişi dostuydu.

Ayrıca adam saf güç meyve yok falan çok çiğ argümanlar. Zoro'ya "Kılıcı var o yüzden güçlü" demek gibi bişi. Boks animesi izlemiyoruz korsan animesi izliyoruz o yüzden bu tarz şeyleri söylemek bile abestir.

Mantıklı argümanların olduğunda, manga paneli vivre card vs resmi kaynaklardan paneller, yazılar gösterdiğinde sağlıklı bir şekilde tartışırız bu konuyu.
Bana göre sen Old wb > Old garp diyorsan @Kraix tartışmanıza gerek yok objektif bakıcağını sanmıyorum wb fanı olduğun belli
 
Ne dumanı diye uzatmıcam, boş muhabbet. Ben sana direkt senin istediğini verdim kral haki dedim. Onda da tek saldırıda yamuldu Lucci. Fazla söze gerek yok. King'in daha güçlü olduğunu iki dövüşe bakan herkes görür.
bu guclu hakinin kaynagi diyor boru gibi enma faktoru varken adamda yoldan gecen zoan meyvesi var. Ne sartlar esit, ne torpiller ne motivasyonlar. Surda sanji sayesinde bile psikolojik ustunluk zoroda.

iste bu yuzden lucci.Baska bi car olsa onu da tutardim ta ki tum sartlar esit olana kadar
 
Lucci gider bir tur daha Şanji ile savaşır. Reyiz öyle bir görev adamı ama aklı Kaku'da kalmış. Görevini terk etmeese iyi.
Lucci için Mental Nerfli diyebilir miyiz ?

Mental Nerf karşındaki kişiyle mi ilgili olmalı yoksa arkandaki kişiyle ilgili mi ? Misal Garp'a karşı kendini tutan Aokiji Mental Nerfli mi ? Bu örnekte Garp karşıdaki kişi, Lucci yönünden bakacak olursak aklı Kaku'da adamın. Kaku nefes alıyor mu, antibiyotiklerini veriyorlar mı, şimdi Zoro'yu delsem Kaku'yu bıçaklarlar mı, gibi bir sürü soru var Lucci'nin kafasında. Kaku Lucci'nin arkada bıraktığı kişi.

Mental Nerf kavramıyla ilgili yetkili bir ağabeyin açıklayıcı bir konu açması lazım.
 
Bir amiralci olarak objektif konuşacağım:

Sanji rakibini 2 saniye içerisinde nakavt etmişken (Kaku)
Enma'lı zoro kral hakisiyle saldırmasına rağmen 6 ayda rakibini indirememiştir.
 
bu guclu hakinin kaynagi diyor boru gibi enma faktoru varken adamda yoldan gecen zoan meyvesi var. Ne sartlar esit, ne torpiller ne motivasyonlar. Surda sanji sayesinde bile psikolojik ustunluk zoroda.

iste bu yuzden lucci.Baska bi car olsa onu da tutardim ta ki tum sartlar esit olana kadar
1. Bu güçlü hakinin kaynağı dediği enma değiil. Gorosei.
2. Enma dumanı son saldırıda yok.
3. Zoro dövüşteği üstünlüğün luccide olmadığını kinaye yoluyla kendisi söyledi.
4. Luccinin kakusu hapis ve onu düşünüyor. Yeterince motivasyonu var. Kaldı ki kizaru geldiğinde adam gaza geldi ve kendisi saldırdı. Lucci gibi eğitimden geçmiş askeri doktrin bilen bir suikasçi için de psikolojik dezavantajlı deme bari. Ayıp. Kendi yalanlarına inanmışsın.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık