Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Jinbei ne yapmak nereye varmak istemektedir? Bu robotta olaylara girecekse girsin iki bölüme bir gelip, tepki verip bir şey yapmıyor. Luffy nin sopa yapmasını anladım da boya çıkarmak nedir ya jdjdjdjddjdjdjdjdjd ortalık çarşamba pazarına döndü devler de Yonkou gücünde çıktı. :cool:
 
Böyle bir eserin sarması mümkün değil. Alışılmıyor, tat vermiyor. Anlamsız ve tiksinç.

Zoro'nun serinin sonlarına doğru Lucci'ye böylesine zorlanması da üzücü. Adada rakip yok desen 5 mal her yerde, bu oynaşmanın karaktere veya seriye kattığı bir şey yok. Sanji'ye ise basit bir oynaşma bile nasip olmadı. Varsa yoksa looney tunes cosplay
 
Seri bambaşka bir şeye döndü ya. Luffynin yeni hali biraz eğlenceli gelmişti başlarda ama çok sırıtıyor. Güç dengesi diye bir şey kalmadı. Tekrar eden olay örgüleri, karakterlerde zekanın kırıntısının dahi olmaması, sürekli aptalca hataların olması, tek karakter haricinin iyice çöpe dönmesi, shounen klişelerinin sürekli olması falan. İyi bir seriyken çocuk çizgi dizilerine döndü. Bundan 5-6 sene önce her önüme gelene önerirken bugün lafını dahi etmiyorum artık.
 
Mars çok iyi değil mi ya ? En çok bu herifin tasarımı hoşuma gitti.

Bir de bu haki muhabbeti nereye bağlanacak bakalım. Bunların meyvelerini ya da güçlerini uyandırmasın ötesinde bir de haki güçleri var. Sırf iradeden de müteşekkil bu herifler o yüzden mi yok edilemiyorlar acaba ?

Bazı mühim ve elim hadiseler yaşanacak. Bunlar elini kolunu sallayarak çıkamaz burdan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık