Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ilk kırılmanın denizciler üzerinde yaşanacağını düşünüyorum. Denizciler üzerinden yaşanan bir kırılma halk üzerinde bir etkisi olmasa da güç dengesini inanılmaz değiştirir bu da devrim ordusunun işine gelir ve daha radikal hamleler yapabilir. Ayrıca Egghead'de bir de Gorosei'nin ölmesi dünya üzerindeki korku duvarını da kırar. Bir de atlanan bir şey var Mary Geosie'de yiyecek kıtlığı var ve bu olaylar büyürse orada da isyan çıkar. Yani Vegapunk'ın açıklamaları etki etse etse denizciler üzerinde etki eder. Çünkü korsanların zaten hükümetle derdi yok, halkın da zaten isyan edecek gücü yok. Bu yüzden hükümetin zayıflaması için en büyük kırılma kesinlikle Denizcilerde olacak ve güç dengesi değişecek. Hatta ilk etkiyi Kizaru'da bile görebiliriz.

Şunu da ekleyeyim; Vegapunk'ın sözleri halkı doğrudan isyana sevk etmese de zaman zaman sivil itaatsizlik ve daha önemlisi devrim ordusuna sempati kazandırabilir.
Denizciler neden isyan etsin? Adamlar kutsal ejderlerden birinin bile ağzının içine bakıyorlar. Biri yumruk yediği zaman Amiral gidiyor bölgeye. Kutsalların üstünde gorosei var ve Borsalino'nun tavrından nasıl eli kolu bağlı belli. İm dediğimiz kişi bunların da üstünde neden denizciler isyan etsin? Yakın zamanda Sakazuki kutsal topraklarda o kadar laf yedi ejderlerden hangisine ağzını açabildi?
Halkın umurunda değil zaten.
 
Herkes sızdırandan bir şey yazıyor ben de yazayım;

----
Nika, antik krallıkta kralın soytarısıymış.
Imu antik kralı esir aldığında Nika buna sinirlenmiş ve "Kime soytarılık yapacağım ben?" diye depresyona girmiş.
Imu, Nika'ya bir seçimde bulunmasını söylemiş. "Ya güneşin battığı yere yeri bul ki kralın serbest kalsın, ya da seni ölene dek etsiz bırakayım"
Nika birinciyi seçmiş ve sürekli olarak gün batımında hareket etmiş. Böylelikle batmakta olan güneşe bakıp aynı D'ye benziyor demiş.
Nika/JoyBoy'un komik mirası da buymuş. Güneşin battığı yeri bulmak.
 
Yeni chapter da zoro yok galiba, adam resmen zoroyu bu arcta yan karakter yaptı ya, tekrar kontrol ettim 6 aydır toplasan 3-4 paneli var zoronun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık