Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108: Tüm Dünyanın Dikkatine!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 124 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 21.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vegapunk’un bahsedeceği şey ne olabilir?

1- Imu’nun Varlığı
2- Antik Yüzyıl
3- D’nin Anlamı
4- Nika’nın Dünyaya Gelişi
5- Ana Alev
6- Diğer (Yazınız)
 
Roger One piece i bulana kadar Im ile karşılaşmamış olacak ki İm'i görünce hastalığı nüksetti ve benden sonra ki sonlandırsın benim başlattığım işi deyip korkuya esir oldu.
 
Bu kadar güçlü kişileri Nika değilde Oda dolaylı şekilde elimine ediyor. Örnek Kaido Bigmom öldüler King Queen de öldü büyük ihtimalle. Yaşamaları baya tutarsız durumlara yol açardı Wanoda. Bu sezonda bir benzeri olabilir bu ikiliye
oda, serideki her şeyi yapa boza ilerliyor ve zora düşünce de dayıyor retcon'u. luffy insanları öldürmüyor, hayallerini öldürüyor olayına bir ayar çekilecekse tam sırası. hadi kizaru neyse de satürn'ün hayali/hedefi belli. dünyayı tiranlıkla yönetmeye devam etmek istiyor. olacağını sanmıyorum ama bu karakteri doğrudan luffy öldürmeli.
 
Tüm dünyaya açıklayacak gibi duruyor bir teknoloji ile ben sadece adadakilerden bahsettiğini düşünmüştüm . Arc başında ki kare kutuda anlatıcının bahsettiği şok edici olay bu olsa gerek yani kısa ve öz olacaktır. Birde Vegapunk öldü gibi duruyor hayal kırıklığı oldu seri başından beri şişirilen bir karakter için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık