Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108: Tüm Dünyanın Dikkatine!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 124 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 21.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Issız bir ada da savaşacaksın şu Nika ile ne yemek olacak ne başka bir şey enerji de depolamayacak kalacak öyle diyete girmiş maymun gibi
pili bittiğinde, sesini tekrar duyalım kalp deyip daha güçlü bir şekilde savaş alanına dönen bir karakterle istersen uzay boşluğunda savaş. gerekirse asteroitlerin içindeki madenleri yer ama yine de bir yerlerden enerji bulur.
 
Karasakal’ın, karanlık meyvesi için Beyazsakal Korsanları’na katılması zekice bir davranıştır. Ancak meyvenin Beyazsakal Korsanları’ndan birinin eline geçmesi şans işidir.Sonuç olarak meyve dönemin en güçlü korsan tayfalarından biri olan Shanks’lerin eline de geçebilirdi.Bu durumda Karasakal meyvenin hiçbir zaman sahibi olamazdı.

Karasakal’ların, Saturn için adaya gelmesi zekice bir davranıştır. Ancak Saturn’un gökten vahiy iner gibi Devon ve Van Augur’un hemen yanına düşmesi şans işidir. Saturn koskoca Egghead Adası’nın başka bir yerine de düşebilirdi.Bu durumda Devon, Saturn’a dokunup onu taklit edemeyecekti.

Karasakal zeki ancak şanslı bir karakter.Sadece zeki olmasıyla bir şeyler elde etmedi.
 
Vegapunk'ın mesajı ne diye merak ettiğim için bölümü açmıştım ama bir sonraki bölümün konusuymuş, şaşırtmadı
 
Bu hükümetle derdiniz ne sizin hizmetten başka ne yaptılar ,dünya hükümetinden önce dünyada kaos vardı şeytan meyvesi kuyrukları oluyordu bu adamlar geldi hizmet etti köprü yaptılar nankörler çıkar den-den mushini göster
ben de anlamıyorum. nankör herifler. adamlar yürüyen yol yapmış, her yeri her yere bağlayacak çılgın köprü projesine başlamışlar hala yok hükümeti deviren kimse oncu oluruz falan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık