Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108: Tüm Dünyanın Dikkatine!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 124 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 21.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shirahoshi'ye gidecektir Wano'da Kaido ve BM birlikte düştü onlar için bilinmez bir ada o riski almazlar. Oradan da Sharly'nin kehanetine bağlar ada yok edilir o savaşta Noah ve kehaneti başka yerden tutturamaz.
Evet, Shiroshi daha kolay lokma gibi ama balık adam adasının konumu ve Shiroshini gücü meyve kullanıcıları için tehlikeli gibi.
 
Wano daha yeni özgürlüğüne kavuşmuş, baskın altından çıkmışken yeni bir bozguna uğrayacağını hiç sanmıyorum.
Güncel göreceğimiz Momo dahil diğer tüm samuraylar en son hallerinden çok daha güçlü olacaktır.
 
Son düzenleme:
Luffy Nami’ye dese Usopp ile birlikte Gorosei’nin peşine düşeceksiniz. 3 sn sürmezdi tayfadan ayrılıp köylerine dönmeleri.
Komiklik olsun diye çizilen sahneleri olmasa Hasır şapkalar baya iyi bence. Zayıfken karşı çıkmak veya korkarken kaçmamak daha büyük cesaret. Bu yüzden Usopp zaten serideki en cesur savaşçılardan gözümde.
Bu arada bu görseldeki Nami ve Usopp > Akainu'yu görünce topuk yapan ve birliktelikleri menfaat üzerine kurulu olan Teach korsanları.
Punk Hazardda gaz bizimkilere ulaşmak üzere iken eksik kalan arkadaşlarını tayfanın hep beraber ve tereddütsüz beklediği zaman çok basit bir örneği fedakarlıklarının ve birbirlerine güvenlerinin. Luffy ciddi olarak isterse 3 sn sürmezdi isteğini onaylamaları ve hayatlarını riske atmaları. Shounen klişesi bu olay ama bizimkilerde çok hoş işlendi şu zamana kadar.
WCI ve Wano arcında yonkouları karşılarına aldılar, o çok övülen WB'nin bile eski dostunu kurtarmak veya ölümünün intikamini almak gibi sebeplerle karşısına alamadığı Kaido'nun zirvesini ve onun da bir mislini.
Yine de seride bizimkilerden ayrı bir tadı var Karasakal korsanlarını okumanın.

 
Teach önce Wanaoya mı? Yoksa Balık Adam adasına mı saldırır sizce.
Mantıklı olan ilk önce poseidon. Çünkü pluton bir gemi dendi. Plutonu kaplayıp balıkadam adasına gitmeleri saçma olur.

Karasakal da luffy gibi tayfasını bölüyor. Karasakal bizzat kendisi wano'ya gider duvarları yıkmak için. 2-3 kişiyide poseidon için gönderir. Bu mantıklı seçenek.

Ben balıkadam adasında gerçekleşmeyen kehanet ile ilgileniyorum. Luffy balıkadam adasını yakıp yıkacaktı. Belki devon olur, belki shirahoshi korumak için luffy geri döner.

Son adanın nerede olacağına bağlı Karasakal'ın operasyonları o doğrultuda çıkacaktır. Oda artık uzatmadan erken bitirmek istiyorsa kılavuzu Karasakal.
 

Satürn bunun bacaklı halidir başka bir şey değil
ama bu excalibur. en azından ismi haşmetli. satürn sadece yuvarlak bir balondur.
Karasakal satürn'ün adaya geleceğini nerden öğrendi acaba, Karasakal tayfası luffyler ile aynı gün geldi adaya. O sırada Kizaru yola çıkmıştı. 1 gün boyunca kubbenin savunma sistemi yüzünden luffygil içinde hapsoldular.

-Satürn yolla çıktığında sadece kizaruya bilgi veriliyor. Denizcilerin sonradan haberi oluyor. Burada ihtimaller azalıyor.

-Satürn bilgisi ya 4 kadimden birinden, ya kizarudan yada lafite tarafından hipnotize edilmiş bir üst düzey tarafından veriliyordur Karasakala.

-Bu iki seyi gösteriyor; Ya hain var yada Karasakal çok büyük oynuyor ve 5 kadim konseyinden bilgi alabileceği bir casusluk sistemi geliştirmiş.
bb tayfası büyük ihtimalle bambaşka bir şey için geldiler. belki de sadece wanodan sonraki üç seçenekten biri olduğu için bir buraya bir diğer adaya pusuyu atarak şansını arttırmak istemiştir. adamın biri ışınlama diğeri taklit meyvesi. bu iş için oldukça uygun. hee ama çok güzel bal oldu satürne denk geldiler üstelik adam bunları ne dondurabildi ne ayak atabildi. diğer türlü olma ihtimali %1 falan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık